11 hetes kismama vagyok. Kb. egy órája elkezdett görcsölni a derekam, de csak az egyik oldalon (bele nyilalgat a fájdalom). Ez most mitől lehet? A héten már ötödik napja 10 órázom, még holnap is be kell jönnöm dolgozni. Lehet a sok üléstől is akár?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 15:39
1/4 anonim válasza:
bizony lehet az ülőmunkától, viszont szerintem lehet jót tenne egy kis mozgás. illetve az 5 nap 10 óra sem túl jó a szervezetednek.
2/4 anonim válasza:
Egy jó tanács ne menjél dolgozni nem ér annyit, pihenj!
3/4 anonim válasza:
Tényleg sok a napi 10 óra ülőmunka.Lehet a veséd is, igyál több folyadékot (kamilla teát)mozogj egy picit napközben is,ha megteheted.Hogyha nem múlik tegyél rá meleg törölközőt.A doki is csinálhat egy ultrahangot,de nem hiszem,hogy nagy baj lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Az előbb sétálgattam és mintha jobb lenne egy kicsivel! Dolgoznom még muszály lesz március végéig!
2008. febr. 29. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!