20 hetes kismamik mennyit érzitek mozogni a babát?
én most járok a 21. hét közepénél, és az utóbbi 3 napban éjjel-nappal mozog :)))
Pedig eleinte úgy kellett nekem is lesben állnom egy kis mozgásért... :) Egyébként a betöltött 16. héten éreztem először a mozgását, és első baba. :)
Szia.
Én tegnap töltöttem a 19. hetet,de szinte semmit sem érzek belőle :( Kb 4 napja jó ha 2x érzem őt,és akkor is néha bizonytalan vagyok abban,hogy egyáltalán ő volt-e :(
Remélem 1-2 hét múlva sokkal jobban fogom őt érezni és sokkal többet!!
19+1 hkm
Ja és első baba lesz.
Utolsó voltam.
4-es vagyok:
kössz a lepontozást,nem tudom ki voltál,de ha mégjobban lepontozol sem érzem a babámat mozogni!!!Lehet,hogy nem tetszik amit írtam,azért pontoztál le,de hidd el,hogy nekem sem öröm,hogy ennyire nem akar mozogni a babám!!Irigykedve olvasom a többi kismama írásait akinek már ilyen aktív babája van!!Pedig minden rendben van a babámmal,és nem értem,hogy akkor miért ilyen ,,lusta,, :(
Nem írhatom azt amit olvasni szeretnél(hogy jaj annyit mozog,hogy meg sem akar állni) ha egyszer nem így van!!!Sajnálom,hogy csalódást okoztam,de csak az IGAZAT írtam le!!És tényleg első baba lesz!!
4-es vagyok:
lehet,hogy azért sem érzem még annyira,mert eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet (78,5 kilóval) és most vagyok olyan 83-84,és lehet,hogy vastag a hasfalam,és ezért.Vagy nem is tudom. :(
Köszönöm 7-es az együtt érzésedet :))
Köszi a válaszokat!
Én is gondoltam arra, hogy a vastag hasfal miatt lehet. Sajnos én sem vagyok vékony:D Esténként érzem 2-3x, hogy belémrúg, de ennyi:(
Nekem harmadik baba, az előző terhességeknél már 15 hetesen érezte a férjem a mocorgást. Most meg hiába van a keze órák hosszat a pocimon, max a beleimet érzi:)
Talán majd pár hét és érezni fogjuk.
Aki lepontozgat, annak meg csak gratulálni tudok, remélem ez a legnagyobb boldogságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!