Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamik mennyit...

20 hetes kismamik mennyit érzitek mozogni a babát?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 13:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat. Borzasztó hiperaktív lett. 2 hete még úgy kellett lesben állnom, hogy napi 1szer érezzem, most meg állandóan mozgolódik. Éjjel is akárhányszor ébredek, a kicsi mozog.
2012. dec. 12. 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ma vagyok 19 hetes, de elég sokat :) Pedig első baba :)
2012. dec. 12. 13:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

én most járok a 21. hét közepénél, és az utóbbi 3 napban éjjel-nappal mozog :)))

Pedig eleinte úgy kellett nekem is lesben állnom egy kis mozgásért... :) Egyébként a betöltött 16. héten éreztem először a mozgását, és első baba. :)

2012. dec. 12. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Szia.

Én tegnap töltöttem a 19. hetet,de szinte semmit sem érzek belőle :( Kb 4 napja jó ha 2x érzem őt,és akkor is néha bizonytalan vagyok abban,hogy egyáltalán ő volt-e :(

Remélem 1-2 hét múlva sokkal jobban fogom őt érezni és sokkal többet!!

19+1 hkm

2012. dec. 12. 14:27
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Ja és első baba lesz.

Utolsó voltam.

2012. dec. 12. 14:28
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

4-es vagyok:

kössz a lepontozást,nem tudom ki voltál,de ha mégjobban lepontozol sem érzem a babámat mozogni!!!Lehet,hogy nem tetszik amit írtam,azért pontoztál le,de hidd el,hogy nekem sem öröm,hogy ennyire nem akar mozogni a babám!!Irigykedve olvasom a többi kismama írásait akinek már ilyen aktív babája van!!Pedig minden rendben van a babámmal,és nem értem,hogy akkor miért ilyen ,,lusta,, :(

Nem írhatom azt amit olvasni szeretnél(hogy jaj annyit mozog,hogy meg sem akar állni) ha egyszer nem így van!!!Sajnálom,hogy csalódást okoztam,de csak az IGAZAT írtam le!!És tényleg első baba lesz!!

2012. dec. 12. 15:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
én 22 hetes vagyok, de már a 19-edik héttöl nagyon aktív, jó nagyokat boxol és rugdos, leginkább este meg éjjel
2012. dec. 12. 15:24
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
7-es vagyok, tényleg nem szép dolog hogy valöakit azért pontoztol le mert keveset mozog a bab´ja, evvel talán rosszat írt? Sokan csak késöbb érzik a baba mozgását és arról a kismamik nem tehetnek, szóval ha valakit ezért lepontozol, már bocsi de nem vagy tiszta!bárki is vagy!!! Pontozz le nyugodtan engem is, bebizonyitod a marhaságodat!!!!
2012. dec. 12. 15:27
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

4-es vagyok:

lehet,hogy azért sem érzem még annyira,mert eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet (78,5 kilóval) és most vagyok olyan 83-84,és lehet,hogy vastag a hasfalam,és ezért.Vagy nem is tudom. :(

Köszönöm 7-es az együtt érzésedet :))

2012. dec. 12. 15:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is gondoltam arra, hogy a vastag hasfal miatt lehet. Sajnos én sem vagyok vékony:D Esténként érzem 2-3x, hogy belémrúg, de ennyi:(

Nekem harmadik baba, az előző terhességeknél már 15 hetesen érezte a férjem a mocorgást. Most meg hiába van a keze órák hosszat a pocimon, max a beleimet érzi:)

Talán majd pár hét és érezni fogjuk.

Aki lepontozgat, annak meg csak gratulálni tudok, remélem ez a legnagyobb boldogságod.

2012. dec. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!