Akik marciusba szulnek kismamik hogy vagytok? En mar nagyon nehezen birom, alig birok mozogni
Nekem semmi bajom :). Mindent ugyanúgy csinálok mint eddig, csak néha útban van a pocim :).
Kitartás!
Én március 21-re vagyok kiírva. Tegnap voltam 34 hetes. Nekem az alvás az ami nem megy. Mindenhogy nagyon kényelmetlen. Csak a bal oldalamon tudok aludni 13. hét óta. Hát a bal karomat néha alig tudom mozgatni, úgy fáj:/ Ha a hátamra fekszek, egyből mocorog-nyomkod a babóm. A jobb oldalamat meg se említem....nem kapok levegőt..nem tudom miért.
Reggeli után általában elég erős légszomjam van...remélem hamarosan elmúlik.
A legújabb pedig, hogy annyira kinyomja magát a jobb oldalamon, hogy olyan mintha ki akarna szakadni a pocim:/ Közben rugdos befele, ma reggel annyira elnyomott ott alul, hogy alig bírtam felkelni. A reggeli légszomj után egész jól viselem egészen estig a pocakos életet:) Bár így, hogy éjszaka nem nagyon tudok aludni, nappal sokkal fáradékonyabb vagyok.
És Te (kérdező), mikorra vagy kiírva? Fiú/Lány lesz a babó?
En is marcius 21re vagyok kiirva, de nem hinnem, h addig huzom. Nagyon eros josloim vannak mar kb 10 napja, es most mar minden este. 32 hetesen kaptam tudoerlelot, mert 3 perces kemenyedeseim voltak orakon keresztul. Ma pl a baba mozgasakor iszonyatos szurasokat ereztem a huvelyemben, neha le kellett fekudjek emiatt. De este elkezdodtek a kemenyedesek is, amik mar fajnak is. 2. terhessegem, elsonel semmi ilyen nem volt, megis megszuletett 35 hetre. Remelem most kihuzzuk legalabb 36-37 hetig, bar neha elkeseredek es nem hiszem, h osszejon.
Amugy a baba uh szerint 3 hettel nagyobb, de ez nem nyugtat, mert a terhssegem meg csak 34 hetes es 2 napos, ezt biztosra tudom.
Akik ilyen jol birjatok, hanyadik baba nektek?
Sziasztok. En marcius 30-ra vagyok kiirva, es koszonom nagyon jol erzem magam. Nagyon sokat mozog a kisfiam :) es nagyon sokszor nyomja ki magat jobb oldalra. Olyankor szinte eldeformalodik a pocim.
Alvassal szerintem lassan problemak lesznek, mert mostanaban mar kevesebbet alszom, ejjel, es tobbet jarok pisilni is, de egesz jol elvagyok.
Napkozben mar azert faradekony vagyok, de mindent ugyanugy csinalok mint a terhesseg elott.
Utolso valaszolotol kerdeznem, hogy ezek a szurkalasok mar joslok? csak mert par napja ereztem en is, nagyon eros szurast a huvelyembe, es olyankor alig tudtam menni. Ez mar joslo, vagy csak a baba nyomhatott valamit?
Én most töltöm a 35. hetet, első baba. Már nagyon nehezen bírom, nagyon fáj a hátam és a bordáim baloldalon, szinte csak feküdni tudok. Pedig lenne még dolgom bőven, babaszoba még romokban és vasalni is kellene, de egyszerűen nem megy, örülök, ha a dokiig elvánszorgok valahogy. Nekem is nagyon erős jóslók vannak, már én is néhányszor beindultam a kórházba, de akkor mindig alábbhagytak a fájások. Aludni se nagyon tudok, sehogy se kényelmes, és fekvő helyzetben nagyon ég a gyomrom és légszomjam van.
A 30. hétig tök jól voltam, semmi panaszom nem volt, aztán hirtelen lerobbantam. Már nagyon várom a végét.
Kitartás mindenkinek!
Sziasztok! Én márc. 22.-ére vagyok kiírva. Második baba, 3 éves kisfiam mellé kislány érkezik. Nekem a székrekedéssel vannak problémáim. Napi 2 Maltofert kellene szednem, de képtelen vagyok rá, mert minden reggel úgy begörcsölnek a beleim, és olyan nehezen megyek wc-re, hogy napi 1 lett az adagom pedig eléggé vashiányos vagyok. A másik, hogy szerintem elég kicsi a babám, 33 hetesen volt 1700g, bár a doki azt mondta lehet valamit elmért. Azóta egyfolytában rémálmaim vannak éjjelente, jár az agyam mi lesz ha nem egészséges a babám.
Amúgy elég jól vagyok,néha keményedek csak, és végre nekiálltam kimosni,vasalni a babaruhákat, és összepakoltam a kórházi csomagom.
Féltek a szüléstől?
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!