Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34-35 hetes kismamik, hogy...

34-35 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem alvási problémáim vannak. Így napközben nagyon igénylem azt a 30 perc pihenést. A baba nagyon sokat mozog még, rendesen fájdalmat is tud okozni. A korházi csomag összepakolva. A baba hazahozós ruhája is készen van. Nyíregyházán fogok szülni. És már nagyon várom , hogy tul legyek rajta.
2012. febr. 7. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

kb ugyanez, leszamitva, hogy en holnaputan leszek 37 hetes, csomagot meg nem raktam ossze, neve meg nincs a gyerkocnek, es budapesten fogok szulni az istvanban :D

hihehetetlenul aktiv a baba

ja, es nem tudok jarni, ugy "befordult" a buksija, mindenki azt kerdi idegbecsipodesem van e, mert max csoszogni tudok. azt mondta a doki, elofordul, kossek ovet a hasam ala, de igazabol nem segit. a ferjem atvonult a masik szobaba aludni, hogy legalabb tudjon pihenni, mert allitolag amennyit alszok, akkor is nyoszorgok es jajongok :(

2012. febr. 7. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is sajnálom már a férjem , mert én is sokat forgolódok. Nekem a csípőm fáj rettenetesen , máshogy meg nem igazán lehet aludni már csak oldalt. Mi is gondolkodtunk a külön alváson. De a férjem ugy "árvának " érzi magát.

2012. febr. 7. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok. Csomag nincs bepakolva, az én bébimnek sincs még neve. :D Én jól alszok, de napközben nekem is fájdogál a derekam, de még akár futni is tudok. Tornázok minden nap kicsit(ami annyit tesz, hogy kb 10 perc alatt átmozgatom az izmaimat és ízületeimet kicsit). Még mindent tudok csinálni a megszokott kis tempómban. Minden eredményem teljesen jó! A bébi nagyon aktív, mondhatnám hiperaktív már most! :D Jajj mindenkinek ilyen várandósságot kívánnék mint az enyém. Remélem ez a pár hét is ilyen problémamentes lesz. A szüléstől már rettegek! Első baba és hiába olvasok annyit, még is úgy érzem semmit nem tudok. Ti nem féltek, első baba lesz?
2012. febr. 7. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Dehogynem félek ! Én is ugy érezm néha, hogy semmit nem tudok és mit fogok majd kezdeni a babával. Valamikor meg annyira magabiztosnak érzem magam. De az hamar el is száll. Főleg éjszaka mikor eszembe jut, lefővök ugy felizgatom magam. Nekünk kisfiunk lesz és Ádámnak fogják hívni.

Jövőhéten jön a védőnő és megnézi a kelengyét. összeírjuk, hogy mi hiányzik még. Nagyon aranyos egyébként, ugyhogy várom, hogy megnézzük és pótoljuk ami kell még. Könnyü szülést nektek is és magamnak is.

2012. febr. 7. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok, és minden bajom van. A 30 hétig szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok, teljesen jól voltam, aztán utána hirtelen lerobbantam. Már nagyon bánom, hogy nem intéztünk el mindent addig, de nem gondoltam, hogy ilyen hirtelen lesz ennyire nehéz. Nagyon fájnak a bordáim, a derekam, a csípőm, a lábam annyira bedagadt, hogy nem tudok cipőt húzni, levegőt alig kapok, nem tudok aludni, állandóan joslófájásaim vannak, meg ilyenek :)

Ki kéne vasalni a babaruhákat, de nem tudom rávenni magam egyelőre. A babaszoba is romokban még. A kórházi csomagot elkezdtem összepakolni, de megfájdult a hátam, ugyhogy félbe hagytam :)

Most arra várok, hátha lesz egy jobb napom, amikor össze tudom szedni magam, és akkor megcsinálom, amit nagyon muszáj. Csak addig meg ne szüljek...

2012. febr. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!