Akik marciusba szulnek kismamik hogy vagytok? En mar nagyon
nehezen birom, alig birok mozogni
Én 29-re vagyok kiírva. Jól érzem magam. Az alvás nehezen megy, de én mindig is rossz alvó voltam, csoda lenne, ha éppen most aludnám át az éjszakát. Keményedni soha nem szoktam, azt sem tudom milyen az. A derekam fájt hanyatt fekvéskor a 10.héttől, de kb.2 hete ez is elmúlt. Reggel úgy ébredek, mintha izomlázam lenne, de kb. fél óra után elmúlik. Picit feszül kezem, lábam, de napközben rendeződik. Én is fáradékonyabb vagyok. A jobb oldali dudorok nálam is megvannak:), nagyon vicces tud lenni. Igaz néha majd kinyomja a bordámat, akkor nem nevetek annyira:). Összességében álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogom viselni a terhességet. Első baba.
2012. febr. 11. 08:57
En marcius 4 re vagyok kiirva, masodik baba, kislany, es van egy 2,5 eves kislanyom meg. A doki szerint februarban megszuletik a kicsi, kiavncsi leszek, mert mar varom a veget.Holnap toltom a 37 hetet.Napkozben nagyon jol vagyok, szinte el is felejtem hogy terhes vagyok, de ejszaka nem tudok aludni, nem tudok felulni ha lefekszem, nagyon nyom lent a picikem,de remelem hamarosan vege. Mindenkinek kitartast es konnyu szulest kivanok!
2012. febr. 11. 08:58
Sziasztok én március 21re vagyok kiírva. Sokat keményedek méhszájam is kinyílt már 6hete már kiakart bújni a kicsike. Remélem huzom még egy darabig. Első baba és kisfiú:)
2012. febr. 11. 11:41
Sziasztok!Én a 33.hétben vagyok.Jól érzem magam napközben, rengeteg energiám van, állandóan mennék valahova:)Már anyukám mondta, hogy állítsam le magam:D Viszont az éjszakáim...általában arra ébredek(feltéve ha el tudok aludni)hogy leszakad a lábam úgy elzsibbad, de vettem tegnap szopispárnát.Istenien aludtam vele:)Mindenkinek csak ajánlani tudom.Még amivel problémám van az a csizmám felhúzása, meg egyéb "mélységben" végzett teendők.Félek a szüléstől, de már nagyon várjuk a picibabánkat.Mindenkinek kitartást, sok egészséget és könnyű szülést kívánok.
2012. febr. 11. 12:02
Sziasztok! Én márc. 16-ra vagyok kiírva. Kisfiu lesz és a pocakban rettenetesen aktív. Én is szoktam keményedni és a méjséggel van nekem is problémám. A többi dolgot igaz lasabban de megcsinálgatom. Éjszaka én sem tudok aludni, nekem a csípőm fáj nagyon. 1-2 óra alvás után már olyan a csípőm mintha egy satuval nyomnák összefelé. Majd szét szakadok , meg így a lábam is kezd fájni. Mi is nagyon várjuk már de még maradjon egy kicsit bent. Mindenkinek könnyü szülést kívánok! (persze magamnak is.)
2012. febr. 11. 13:27
Sziasztok!!Én is március 21-re várom 2napja nagyon kemény a hasam köldök alatt nagyon fáj alig megy a mozgás ma is csak ebédet csinálni keltem fel nem tom mi lehet ez az egész nagyon rossz,1baba lesz sajnos 1már elment..16kg.ot hiztam idáig szinte megse látszik mindenki azt mondja jól áll nagyon vékony voltam
2012. febr. 11. 15:18
Én is ma töltöttem be a 37.hetet ,de a doki szerint március 12-re vagyok kiírva de én a március 4-ét veszem figyelembe mert pontosan tudom mikor fogant a babám ,de jó volna ha február végén már kint lenne, csak ne a teljesen a végén.
Úgy megyek mint egy pingvin, ilyen időben mint egy betojt pingvin.A fekvés és a felkelés kényelmetlen.Remélem nincs sok hátra.
2012. febr. 12. 08:28
18/27 A kérdező kommentje:
sziasztok!
nem tudtam hamarabb gep kozelbe lenni ezert nem is irtam :(na 34 hetes vagyok es borzaszto kemenyedeseim vannak, mar igen regota... 3 ik terhesegem es kislany lesz, Rebecca:) marcius 26 ra vagyok kiirva de csaszar lesz es igy hamarabb meginditsak egy par nappal! amugy ha csinalok valamit borzasztoan elfaradok, le kell hogy fekudjek, baaar nem mindig konnyu ket kis gyerek mellet :)
4. valaszolo vagyok: holnap toltom a 35 hetet, es en is ugy avgyok mint te, kedves kerdezo. Allando kemenyedesek, amik fajnak. Minden nap delutan mar le kell doljek egy kicsit, maskepp nem birom. Ugy erzem, mintha mindenem olombol lenne. 3 napja raadasul hasmenesem is van, most dietazom, remelem segit. Allandoan faradt vagyok, olyan erzes mint koraterhessegben. Kicsi felelem is van most bennem, mert a kislanyom pont betoltott 35 hetre szuletett, es en holnap toltom a 35ot. Remelem minden rendben lesz es ez a baba idore fog szuletni. Vasarnap jon a segitseg, anyukam, nagyon varjuk.
Irjatok ti is!
2012. febr. 14. 18:41
sya énis holnap töltöm a 35hetet szombat óta nagyon kemény a hasam és fáj is vasárnap távozott a nyákdugó hétfön voltam dokinál aki közölte megrövidült a méhnyak 3000röl 2000re
2012. febr. 14. 22:24
Kapcsolódó kérdések: