Akik marciusba szulnek kismamik hogy vagytok? En mar nagyon nehezen birom, alig birok mozogni
18:41es vagyok: Kedves utolso, ezel szerint nem nyilt a mehszaj, csak megrovidult a mehnyak? Ilyen esetben is elmegy a nyakdugo? Nem csak akkor ha nyilik a mehszaj? Mit mondott a dokid, johet hamarabb a baba?
En sem vagyok tul jol, elobb megint elkezdett mensisen fajni a hasam. Olyan nyomast erzek lent huvelyben, gatnal, vegbelben, h erzem, szakadok szet. Szerintetek a vegbelem fajhat a nyomastol? Mintha szurkalnak valamivel, neha felszisszenek.
Kitartast mindenkinek!
hat en nem tudom de nalam is olyan foku fajdalmak tornek ram hogy igen csak megijjedek hogy ez mar szules lesz...
en vasarnap toltom a 35 ik hetet! mar veszegetem meg a korhazi csomagot is meg keszitem elo a gyerek cuccait is
Elso oldalrol a 4. valaszolo vagyok. Nekem is vannak folyamatosan josloim, amik igencsak fajnak. Minden este azt hiszem, h indulhatunk a korhazba. Hasam lennebb ment, mar nem latom a koldokom, es erzem is, h egyre lennebb nyom a baba. Nem tudom meddig huzom, de meg jo lenne szuk 2 hetig kihuzni. Ma vagyok 35 het 1 napos.
Ezek a marciusi babak mind elobb akarnak jonni? Tobbiek hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!