Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik marciusba szulnek kismami...

Akik marciusba szulnek kismamik hogy vagytok? En mar nagyon nehezen birom, alig birok mozogni

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 22:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

18:41es vagyok: Kedves utolso, ezel szerint nem nyilt a mehszaj, csak megrovidult a mehnyak? Ilyen esetben is elmegy a nyakdugo? Nem csak akkor ha nyilik a mehszaj? Mit mondott a dokid, johet hamarabb a baba?

En sem vagyok tul jol, elobb megint elkezdett mensisen fajni a hasam. Olyan nyomast erzek lent huvelyben, gatnal, vegbelben, h erzem, szakadok szet. Szerintetek a vegbelem fajhat a nyomastol? Mintha szurkalnak valamivel, neha felszisszenek.

Kitartast mindenkinek!

2012. febr. 14. 22:59
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
sya igen a méhnyak rövidült meg hát belölem valami véres valami jött ki a doki erre azt mondta hogy nyákdugó volt elsö babás vok még nem éltem átt ilyet ugy hogy csak azt tom mondani amit a doki mondott..decemberbe már beindult a szülés jöttek a fájások ugy tartották vissza már akkor ki akart bujni..37hetesen beszéljük meg a dokival mikor kell befeküdnöm igazábol nem mondta hogy elöbb jönne
2012. febr. 14. 23:06
 23/27 Anikó1985 ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tegnap voltam szülés előkészítő tanfolyamon és ott mondták, hogy 3 részre osztható a méhszáj nyílása és hogy milyen hosszú. 3000,2000,1000 a méhszáj hosszúságára utal az utánuk lévő egyesek pl: 3100, 3110, 3111. A méhszáj nyílását, tehát nincs nyitva. Nekem először 3000-et nézett aztán 3100 most már 2100, de én már 36+5 hetes vagyok. Érdekes, hogy a fáradékonyságon kívül semmit nem érzek. Na meg sajna elkezdtem vizesedni, de ez sem vészes. Sehol egy mensis görcs, azért remélem nem szenvedem meg a szülést (első babám), azt mondják akinek minél több jóslója van annak könnyebb lesz a szülés. Remélem nálam csak az van, hogy még nem jött el az ideje. Mindenkinek boldog baba várást, kitartást, és remélem nem jönnek előbb ezek a picurkák.
2012. febr. 15. 05:54
 24/27 Anikó1985 ***** válasza:
jaj rosszul írtam az elejét a méhnyak hosszúsága a 3000,2000,1000. Még annyit, hogy azt is mondták, hogy minél rövidebb annál jobb mert akkor könnyebb a babának átjutnia rajta.
2012. febr. 15. 05:57
 25/27 A kérdező kommentje:

hat en nem tudom de nalam is olyan foku fajdalmak tornek ram hogy igen csak megijjedek hogy ez mar szules lesz...

en vasarnap toltom a 35 ik hetet! mar veszegetem meg a korhazi csomagot is meg keszitem elo a gyerek cuccait is

2012. febr. 16. 16:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Elso oldalrol a 4. valaszolo vagyok. Nekem is vannak folyamatosan josloim, amik igencsak fajnak. Minden este azt hiszem, h indulhatunk a korhazba. Hasam lennebb ment, mar nem latom a koldokom, es erzem is, h egyre lennebb nyom a baba. Nem tudom meddig huzom, de meg jo lenne szuk 2 hetig kihuzni. Ma vagyok 35 het 1 napos.

Ezek a marciusi babak mind elobb akarnak jonni? Tobbiek hogy vagytok?

2012. febr. 16. 19:05
 27/27 Atroposz ***** válasza:
Tegnap voltam ctg a doki szerint nagyon szép az eredményeim, lefordítva még nem szülünk.
2012. febr. 17. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!