Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg mindenfele tunet...

Terhesseg mindenfele tunet nelkul?

Figyelt kérdés

Egy kis megnyugtatasra vagyom... a hetvegen 3 tesztem is pozitiv lett. Okt 29-en volt meg utoljara, szoval elmeletileg epp a 6. hetbe leptem. Eddig semmi hanyingerem nem volt, de meg csak emelyges sem, viszont a mult heten iszonyat milyen faradt voltam. Meg a konnyem is kicsordult... ilyet meg eletemben nem ereztem. Ez tartott kb 2-3 napig azota se semmi. Illetve most egy kis szedules mar par oraja, de azon is gondolkozom, hogy ez nem e az idegeskedes miatt van.

A problemam az, hogy ma elkezdtem barnazni. Egyaltalan nem eros, sot, most eppen nincs is. Olvastam, hogy ez lehet termeszetes, es persze olvastam az ellenkezojet is... foleg ezt, hogy oszinte legyek. Legalabbis magyar oldalakon.

Nem otthon elek, nem tudok elrohanni nogyogyaszhoz, itt nem is ugy kezelik a terhesseget, mint otthon. Legkozelebb pentekre kaptam idopontot, de azt csak a korzetihez... hogy mikorra jutok el ultrahangra a joegtudja.

Nyugtassatok meg, hogy volt masnal is mar ilyen, hogy picit barnazott, semmi mas tunet a pozitiv teszten kivul nem volt es megsem lett semmi baj. Jo lenne valami jot is olvasni, nem csak a sok remhirt!

Nagyon felek... 3 eve varunk erre, es mar papirunk is van arrol, hogy csak lombik lehet... ez most megis termeszetes uton tortent. Nem szeretnem elvesziteni...

2012. dec. 10. 16:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Remélem jól vagytok. Mi lett a vizsgálatokkal?
2013. márc. 22. 12:44
 32/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a kérdésetek, igen, most már jol vagyunk. Az amnio eredménye is jó lett, kiderült, hogy lányunk lesz és azóta volt 2 huszadik heti uh-m is, ahol mind a kétszer megerősítették, hogy minden rendben.

Igaz most épp jó alapos torokgyulladásom van, de remélem, gyorsan kilábalok belőle és most már tényleg semmi probléma nem lesz.

Még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok rám, ránk. :)

2013. márc. 24. 23:13
 33/34 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy jól vagytok! Kívánom, hogy végig minden rendben legyen, és még ez után a baba után is jöjjön - természetes úton - pont annyi kistesó, amennyit szeretnétek! Sok boldogságot a babázáshoz!
2013. márc. 25. 22:32
 34/34 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 27. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!