Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg mindenfele tunet...

Terhesseg mindenfele tunet nelkul?

Figyelt kérdés

Egy kis megnyugtatasra vagyom... a hetvegen 3 tesztem is pozitiv lett. Okt 29-en volt meg utoljara, szoval elmeletileg epp a 6. hetbe leptem. Eddig semmi hanyingerem nem volt, de meg csak emelyges sem, viszont a mult heten iszonyat milyen faradt voltam. Meg a konnyem is kicsordult... ilyet meg eletemben nem ereztem. Ez tartott kb 2-3 napig azota se semmi. Illetve most egy kis szedules mar par oraja, de azon is gondolkozom, hogy ez nem e az idegeskedes miatt van.

A problemam az, hogy ma elkezdtem barnazni. Egyaltalan nem eros, sot, most eppen nincs is. Olvastam, hogy ez lehet termeszetes, es persze olvastam az ellenkezojet is... foleg ezt, hogy oszinte legyek. Legalabbis magyar oldalakon.

Nem otthon elek, nem tudok elrohanni nogyogyaszhoz, itt nem is ugy kezelik a terhesseget, mint otthon. Legkozelebb pentekre kaptam idopontot, de azt csak a korzetihez... hogy mikorra jutok el ultrahangra a joegtudja.

Nyugtassatok meg, hogy volt masnal is mar ilyen, hogy picit barnazott, semmi mas tunet a pozitiv teszten kivul nem volt es megsem lett semmi baj. Jo lenne valami jot is olvasni, nem csak a sok remhirt!

Nagyon felek... 3 eve varunk erre, es mar papirunk is van arrol, hogy csak lombik lehet... ez most megis termeszetes uton tortent. Nem szeretnem elvesziteni...

2012. dec. 10. 16:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy válaszoltál!

Próbálj megnyugodni! Biztos, hogy nem fog elmenni a babád, sőt makk egészséges lesz! Én nagyon sokat gondolok Rád, és drukkolok!

Mivel tényleg nagyon sokat gondolkozom rajtad és reménykedek, kérlek, írj az 1. trimeszter vége után, hogy mi újság! És addig meg tényleg vedd nagyon komolyan, és feküdj!!! Férjed csináljon helyetted mindent!

Ha meg bármi probléma lenne ezzel a babával, azt most már tudod, hogy az orvosok hiába mondták, hogy nem lehet gyermeked, mégis összejött, szóval akármikor összejöhet egy újabb csöppség! Kitartás! Nagyon drukkolok!!! :)

Tényleg írj! :$

2012. dec. 30. 14:52
 22/34 anonim ***** válasza:

14, 16, 19 és 21-es vagyok. :)

Ha jól számolom, jövőhét hétfőn leszel 12 hetes és akkorra lesz vége az 1. trimeszternek. Hogy vagytok? Nagyon remélem, h minden rendben! :)

Aótaa hányszor voltál orvosnál és mit mondott?

Írj!!!

2013. jan. 15. 16:57
 23/34 A kérdező kommentje:

Pénteken voltam uh-n, de semmi változás nem volt, ezért hétfőn találkoztam egy orvossal is. Ő továbbra is csak fekvést javasolt, meg kiszélesedett a vitaminlista, amit szednem kell.

A baba jól fejlődik, 28án megyek vissza, akkor lesznek ezek a tipikus 12. heti vizsgálatok. Remlem, hogy akkor már azt fogják mondani, hogy akkor felkelhetek és nem kell tovább feküdnöm. Most már 3. hete fekszem és nagyon fáradt vagyok. Iszonyat legyengíti az embert.

2013. jan. 17. 17:35
 24/34 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem változtak a dolgot... :( De az nagyon bíztató, hogy a baba jól van és szépen fejlődik! :)

A 10. hétig nagyobb a vetélés, vagy elhalás veszélye, utána csökken! A 12. hetet főként azért mondják, mert sokaknál csak akkor derül ki, hogy gond van, pl. az uh-on, vagy egyszerűen elmegy (gyakran előbb van az elhalás, és később megy el).

Szóval az mindenképp jó, hogy idáig eljutottál, minden rendben lesz végig a babával!

A fekvés nagyon fárasztó és rossz, tudom... :( De bíztasson, hogy van kiért feküdnöd! :) Kitartás!!! Egyébként nem zavar, hogy ennyit érdeklődöm? :$ Bocsánat! Valamiért nagyon sokszor eszembe jutsz - annak ellenére, hogy nem is ismerlek :), és drukkolok Neked!

Nekem van egy 7,5 hós babám, én csak 9 hónapot vártam rá, de az is nagyon hosszúnak tűnt... Remélem minden végig rendben lesz veletek! Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj! Ha meg bármi fejlemény, akkor meg mindenképpen!!! (Írhatsz privátban is!) :)

Addig is szép babavárást és sok-sok kitartást!

2013. jan. 17. 18:33
 25/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál tegnap UH-on? Mi volt? Hogy van a baba? És Te? Kell még feküdni?

2013. jan. 29. 21:25
 26/34 A kérdező kommentje:

Szia, hétfőn voltam orvosnál. Volt uh, meg minden egyéb labor, és kivizsgálás.

Megvagyunk. :) Sajnos még a hematoma is ott van, de két hét alatt szinte a felére csökkent a mérete így, azt mondják, hogy talán már csak 2 hetet kell feküdnöm és utána felkelhetek.

A baba jól van, nagyon ficánkolt már. Az eddig uh-on ilyen nem volt még. :)

2013. jan. 31. 13:37
 27/34 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! :)

Remélem, tényleg felkelhetsz lassan!

A ficánkolást pedig néhány hét múlva Te is érezni fogod már! :) (Én 16 hetesen éreztem először.)

További javulást és vigyázz nagyon magatokra! (És mikor felkelhetsz, akkor is azért csak óvatosan!)

2013. febr. 3. 16:11
 28/34 A kérdező kommentje:

Ma kiderült, hogy a kombinált teszt eredménye rossz lett. A uh kép jó volt, de vérvétel már nem, így magzatvízvételre lesz szükség. Mivel még csak a 14. héten vagyok, így még várni kell, ha minden igaz a jövőhéten már meg lehet csinálni, bár mindenhol 16. héttől írják.

Hát nem tudom... írják a méhlepénybiopsziát is, de arról is össze vissza írnak, hogy milyen eredményességgel mutatható ki a kór, illetve hány hétig is végezhető el. Sok az ellentmondás és a kétség.

2013. febr. 4. 19:51
 29/34 anonim ***** válasza:

Próbálj nem idegeskedni! Nem lesz semmi baj! Minden rendben lesz! Nagyon drukkolok!!!

Írj, ha van valami fejlemény!

2013. febr. 4. 21:02
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett a vizsgálatok eredménye? Hogy vagytok? Hány hetes is vagy? Rég hallottam felőled, pedig még mostanában is szoktam rád gondolni! Remélem, minden a legnagyobb rendben! :)

2013. márc. 21. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!