A terhesség vége fele más is van úgy, hogy mindenféle rosszat beképzel?
Néha engem is elővesznek a félelmek. Nekem általában olyanok jutnak eszembe, hogy jaj, nehogy értelmi fogyatékos, vízfejű, beteg, nyomorék, süket-néma-vak, stb. legyen. Bár ritkán kapnak el ilyen félelmek, de olyankor elég erősen. De szerencsére sosem tart sokáig. A másik az, hogy nekem programozott császárom lesz, na az is stresszel, nehogy baj legyen.
Figyi, ha a doki szerint minden rendben van a babával, akkor ne aggódj. Az hogy hol érzed a mozgását, nem mérvadó, akár el is fordulhatott.
Amúgy szerintem teljesen normális, hogy aggódsz néha, nemsokára megszületik a babád, és ez rengeteg új, ismeretlen dolgot hoz, perzse, hogy előtte is kicsit ijedősebb az ember
Nekem is első babám és főleg a mozgása miatt szoktam aggódni. Pl. reggel amikor felébredek és még fekszem az ágyban, addig fel sem kelek amíg nem érzek legalább egy rúgást. Mert mi az, hogy én már felkeltem, ő meg alszik :))) Félek, hogy körbetekeri magát a köldökzsinórral, vagy ilyesmi. Szóval örülnék, ha már kint lenne, mert akkor jobban tudnám, hogy mi van vele! :)
37 hkm
Amikor pedig kint van, olyan szívesen visszadugnánk egy kicsit, mert ott tuti biztonságban éreztük..!! :-)
Az aggodalom ellen ajánlom, hogy képzelj el egy tökéletesen tiszta, boldog pillanatot, és annak a részleteivel foglalkozz! Én elképzelem, hogy a kórházban vagyunk, két napos, az ölemben tartom.. mivel szültem már abban a kórházban, látom magam előtt a szobákat, a csecsemő osztályt.. És látom magam, ahogy az ölemben tartom a babát, és boldogok vagyunk. Néha kiegészítem egy képpel, hogy kinézünk az ablakon, és látjuk, hogy esik a hó (téli baba lesz), elképzelek egy képet a falon, vagy egy gyümölcsleves dobozt az éjjeliszekrényen.
Elgondolom, hogy milyen rugi lesz rajta..
És elképzelem, hogy az arcomat az övéhez érintem.
Mindig ugyan ezt a jelenetet képzelem el, már jó sok részlet összejött, szinte teljesen élő a kép, ha le kellene festeni, nem lenne fehér folt a vásznon.. ;-)
Próbálj valami ilyesmit elképzelni, és közben érezd a boldogságot!! Dolgozd ki fejben a részleteket, sokkal jobb móka, mint feleslegesen aggódni!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!