Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek 12 hetes vizsgál...

Holnap megyek 12 hetes vizsgálatra, van esély esetleg hogy meg tudom a baba nemét is?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 20:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon gratulálok neked is :)) és nagyon sok szépet kívánok nektek a picivel. Igen nagyon várom már hogy megmozduljon el sem tudom képzelni, hogy mit fogok érezni :) Hihetetlenül boldoggá tesz ez a kis csöppség már most!
2012. dec. 9. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 13 hetesen voltam 4D-s Uh-on,ott azt mondták,hogy nagy valószínűséggel kisfiam lesz :))

Aztán mentem 18 hetes Uh-ra kedden,és ott már 100%-ra azt mondták,hogy kisfiú..szerintem már nem lesz belőle lány :)

És én is kisfiút érzek :)

Boldog Babavárást neked és majd könnyű szülést amikor már ott leszel :)

18+6 hkm

2012. dec. 10. 01:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

No mondtak valamit? :)

Mi pénteken voltunk és a doki megkérdezte a vége felé, hogy akarjuk-e tudni a nemét. Ami elég buta kérdés 12 hetesen, mert nyilván csak akkor teszi fel ha lát valamit; ha meg lát valamit, akkor egyértelmű a válasz. :) - Így is volt. :)

(Persze előfordul, ha nagyon terpeszt a baba és nincs ott kuki, hogy a kislányt is megmondják, de az tudtommal elég ritka)

2012. dec. 10. 07:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok! :) 9+3hkm
2012. dec. 10. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Első babámnál 12 hetesen mondták meg, hogy fiú, azt mondta a doki, hogy 100%, különben nem mondaná. Második babánál még a 24 hetes 3d-s uh-on is alig látták, hogy lány.
2012. dec. 10. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Na mit mondtak?:)
2012. dec. 10. 15:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Nagyon aranyosak vagytok, jól esik. De sajnos nem tudtam meg a babám nemét, rá kérdeztem és azt mondta, hogy még túl korai. Azt mondta a 18ik hét körül. Nem egészen értem akkor. De ami a legfontosabb, hogy minden rendben vele és olyan gyönyörű :)) De ha megtudom és esetleg érdelkel majd még titeket akkor megírom mindenképp. :) Mindenkinek nagyon szép baba várást!
2012. dec. 10. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, akkor még pár hét várakozás lesz itt:D

Mindenképp írd meg:D

2012. dec. 10. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!