6+3 hetes vagyok. Voltam dokinál, de ő üres petezsákot látott. Azt mondta 1% az esély a babára. Volt már valaki így és baba lett belőle?
Szia!
Minden lehet. Igazság szerint senki nem lát bele a nők testébe, h pontosan mikor volt a beágyazódás. Készülj fel úgymond a rosszra, így csak pozitív meglepetés érhet.....
Azért az egy % az elég csúnya beszólás volt.
Nekem is ez volt, és ha jól emlékszem pont 6+3-nál. 1 hét múlva dobogott a szívecske. Csak belém nem verték belém a frászt, hanem azt mondta a doki, hogy fiatalabb a terhesség, életjelenség MÉG nem látható.
Ha a petezsák üres, akkor abból nem lesz babó :-(
Amit az első írt, teljesen igaz, de nem is írta, hogy mondta volna a dokija, hogy üres a petezsák.
A barátnőm 5 hetes terhes volt, akkor megmondta neki a doki, hogy üres a petezsák és így is lett. Viszont nem kellett 2 hónap és megfogant a Picúr. :-)
Ne keseredj el, ez sem készpénz, remélem a legjobbakat!
én nem tudom, miért kell így elkeseríteni másokat, hogy tuti rosszat jelent...
Azért, mert másnál rossz volt, nála még nem biztos!
nálam jobban állsz. nekem csak 4mm-es felritkulást láttak, de azóta folyamatosan vérzek. 1 hét múlva kontroll, de szerintem semmi esély nálam. nálad legalább volt petezsák!!
ja, nálam ezt 15 napja + teszt után látta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!