27 hetes kismama vagyok 1 hete letettem a cigit (későn) mennnyi esély van rá hogy egésséges lesz a baba?
Ezt sajnos csak akkor fogod megtudni, ha megszületik a baba és utána hogy fejlődik majd! :(
Erős dohányos voltál??
Van ismerősöm, akinél semmi gond nem volt, van, ahol kicsi a gyerkőc és nem nől, de szellemileg fejlett a gyerkőc.
Egyébként dícséretes dolog, hogy legalább letetted, ha későn is.
Már ne is szokj vissza, amíg szoptatod, és bízz benne, hogy nem lesz gond!!
Szia!
Ez teljesen változó, kiszámíthatatlan... Ismerek olyat aki végig dohányzott, semmi baja a babának, egészséges, de ismerek olyat is, aki csak hébe-hóba dohányzott és havonta mennek a picivel a kórházba, mert annyi baj van vele a cigi miatt.
Ahogy az előttem szólók is írták: nem lehet tudni, mindenkinél más kárt okoz.
Van, akinél semmit, van, akinél halált. A legvalószínűbb a lepény idő előtti elöregedése, a nem megfelelő vérellátása a magzatnak, ami miatt hamarabb születhet (és amiatt sérül), nagyon kicsi súllyal születik időre itt idegrendszeri fejletlenség is felléphet) és még sorolhatnám.
Hidd el, nem szemétkedésből írom le ezeket, hanem mert tényleg ezt okozzák a cigi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!