Menjek orvoshoz? Meddig húzhatom szerintetek? 31 hetes kismama vagyok és ma elment a nyákdugóm, kicsit most félek, koraszülött lesz, vagy van esély arra hogy még jó ideig nem indul be a szülés?
Ha nekem 31 hetesen elmenne a nyákdugóm, nem ide irogatnék, már elnézést, hanem húznék az orvoshoz.
Biztos, hogy az volt???
Nyákdugó után pár nappal meg szokott indulni a szülés, persze van aki még kihúzza 2-3 hétig nyákdugó nélkül, de az a ritkább.
Drukk neked, hogy minden rendben legyen, de szerintem azonnal orvos!!!
Biztosan a nyákdugó volt?
A nyákdugó távozása azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj, de azt nem lehet tudni, mikor lesz belőle szülés: egy óra, egy nap, egy hét vagy egy hónap múlva...
Nekem 30hetesen elkezdett nyílni a méhszájam, de csak a 38.héten szültem, akkor láttam egy picit véres nyálkát kicuppanni.
Ha az a nyákdugó volt, akkor doki, hogy megnézzen, mert akkor min egy egy ujjnyira nyitva vagy, és gondot okoz, plusz már a védő dugasz sincs meg...
Szia, na mizu Veled? Nagyon kíváncsi vagyok (gondolom a többi válaszoló is) hogy mit mondott a doki!
Várjuk a fejleményeket!!!
Egy kiváncsi fáncsi 34 hetes
1.vagyok, örülök, hogy minden rendben nálad!!!
Üdv, 33 hetes kismama, 21 hós kislány anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!