33 hetes kismama vagyok. Minden babaruhát ki szeretnék mosni, szülés előtt. Mit használjak?
Én Tide Sensitiv mosószert használtam, és Coccolino Sensitiv öblítőt, nem volt gond vele. De van a Frog (békás, zöld) termékcsalád, azt is tudom ajánlani. A mosható pelust Frog-gal mostam, és ecetes vízben öblítettem, az ecetes vízbe lehet illóolajat cseppenteni. A ruhákhoz is kiváló.
Könnyű szülést! :)
Második babás 18 hetes km
Mosószer: Dreft Sensitive/Persil Sensitive (ez utóbbi jobb a folteltávolításban)
Öblítő: Silan Sensitive(semmi illata nincs mosás után)/Coccolino Sensitive/Gabi öblítő
6 hónapja használjuk, lekopogom egyikkel sem volt gond, pedig érzékeny fehér bőrű a fiam.
Én Dreft Babyt használtam Lenor Sensitiv öblitővel, nagyon baba illatúak lettek a ruhák, azóta sem tudok betelni velük!
36 hetes km
én sima folyekony dmes mososzert, es dms sensitive oblitot. igazabol a mososzernel az a lenyeg, hogy ne por alapu legyen
illetve ami igazan fertotlenit majd, az a vasalas lesz
Szia!
Én Persil sensitív mosószert és Coccolino sensitív öblítőt használok.
Semmi baj nem volt vele.
3 gyermekes anyuka
Köszi a sok választ!Ma elkezdem a mosást,csak előbb irány mosószert szerezni.Folyékony mosószert,és sensitive öblítőt!
Végre legalább egyszer örülök,hogy moshatok és vasalhatok!
É sima folyékomny mósszert használok, öblítőt nem, nem mosom külön ruhákat és nem vasalok
antiallergén: msószóda, mosódió
öbltítő helyett antisztatizásálhoz: alufólia golyó
nem értem miért kell, hogy babaillatú legyen, majd a babádnak az anyatejtől lesz babaillata??
ezek a írtó erős illatú öblítők allergizálnak a
leginkább:-((
Vettem Dreft sensitive baby mosószert,és Chicco öblítőt,(púderest és virágosat is)egész du mostam,isteni lett a ruhácskák tapintása és illata is!Igaz,hogy az öblítő 1090 Ft,de egy adag ruhához (4-5 kg) fél kupaknyit ír,olyan sűrű mint a puding.
Szerintem ennyi kényeztetést megérdemel a baba,később biztos nem külön mosószerrel mosok,de azért terveim szerint minél tovább külön mosnám a ruháit!De ez csak az Én meglátásom!
Nekem jól esik az ilyen fajta készülődés is,de minden ember más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!