15 hetes várandós vagyok. Hétfőn megyek ultrahangra. Van esély, hogy mondanak valamit a baba nemével kapcsolatban?
Elképzelhető.De ahhoz nagyon meg kell mutatnia magát.
Ne éld bele magad,de ha szét van tárva a lába,akkor bizony láthatja,hogy fiúból vagy lányból van.Nekem magánorvosom van,ő a 16.héten mondta,hogy inkább rózsaszín.Az is maradt.
Ma 3 hónapos :))
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy minden a picitől függ, hogy megmutatja-e magát!
Elvileg már simán látszik, de lehet takargatja!
Nekem 18hetesen nem mert mondani semmit a dokim, azt mondta, majd inkább legközelebb!
22hetes ultrahangon mondta, hogy kisfiú! :)
28hkm
Attól függ, hogy megmutatja-e magát a baba. Nekem már 12. héten mondták, hogy fütyije van, de még nem 100 %-ra. A 18 hetes UH-on mondták, hogy még mindig ott van neki. 26 hetesen voltunk 4D-n, ott már egyértelműen látszott minden, mondták is, hogy lányt semmikép ne vigyek haza a kórházból.
Úgy tudom, hogy a fiúk hamarabb megmutatják, hogy mi van a lábuk között, a lányok inkább csak később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!