Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha gumival védekezünk és...

Ha gumival védekezünk és fogamzásgátlóval is, és ezek nélkül is lefekszünk akkor mennyi az esély babára?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, ha csak lefekszetek de nincs szex, akkor semmiképpen.
2012. nov. 20. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Fogamzásgátló mellett, gumi nélkül van némi kis esély. De nem értem, hogy miért írod a gumit, ha az nélkül fekszetek le? :) Vagy tényleg csak a sima fekvésre gondoltál?
2012. nov. 20. 21:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy védekeztek, de anélkül fekszetek le?

Tedd már fel értelmesen a kérdést bakker!

2012. nov. 20. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
nagyon egyszerű: ha védekeztek gumival és gyógyszerrel is, akkor nulla százalék esély van a terhességre, ha pedig nem védekeztek, akkor ötvenszázalék az esély: vagy terhes leszel, vagy nem....
2012. nov. 20. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
kislány!ha rendesen szeded a bogyót,nem leszel terhes.ha gumiztok is,akkor még úgy se.ha egyik sincs,jó eséllyel jöhet a baba...
2012. nov. 20. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondjátok már, hogy nem lehet... amilyen butácska a kérdés alapján, képes még az orális szextől is teherbe esni...
2012. nov. 20. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

ha gumival és fogamzásgátlóval védekeztek akkor elenyésző a terhesség esélye.

ha pedig ezek nélkül fekszetek le akkor arra azt mondanám, hogy természetes, ki az aki gumiban alszik? senki! akkor meg?

de viccet félretéve, a gyógyszer az nem esemény utáni, hogy beveszed ha gond van, azt minden nap szedni kell különben szart sem ér. tehát ha szeded a gyógyszert, nem tudsz anélkül lefeküdni, gumi pedig ilyen esetben leginkább a nemibetegségek elkerülése miatt kell, mármint a gyógyszer rendszeres szedése mellett!

tehát röviden összefoglalva, én nem értem a gondolat menetedet, lehet hülye vagyok, de ha jól értelmezem a kérdésedet akkor még ne élj szexuális életet, inkább azt a drága időt fordítsd tanulásra, meglátod, remekül fogod tudni kamatoztatni a szexuálisan aktív éveidben is!

2012. nov. 21. 00:01
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm előző válasz adó = )mind kettő esetet kiszeretnénk, próbálni. gumival is,meg anélkül is
2012. nov. 21. 07:27
 9/14 anonim ***** válasza:

"Mindkettő esetet ki szeretnénk próbálni."

Miért?????? gyereket szeretnétek?

2012. nov. 21. 10:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk igazándiból gyereket, de 1 nem lenne rossz. én normális választ kértem.
2012. nov. 21. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!