Ha gumival védekezünk és fogamzásgátlóval is, és ezek nélkül is lefekszünk akkor mennyi az esély babára?
Mi az, hogy védekeztek, de anélkül fekszetek le?
Tedd már fel értelmesen a kérdést bakker!
ha gumival és fogamzásgátlóval védekeztek akkor elenyésző a terhesség esélye.
ha pedig ezek nélkül fekszetek le akkor arra azt mondanám, hogy természetes, ki az aki gumiban alszik? senki! akkor meg?
de viccet félretéve, a gyógyszer az nem esemény utáni, hogy beveszed ha gond van, azt minden nap szedni kell különben szart sem ér. tehát ha szeded a gyógyszert, nem tudsz anélkül lefeküdni, gumi pedig ilyen esetben leginkább a nemibetegségek elkerülése miatt kell, mármint a gyógyszer rendszeres szedése mellett!
tehát röviden összefoglalva, én nem értem a gondolat menetedet, lehet hülye vagyok, de ha jól értelmezem a kérdésedet akkor még ne élj szexuális életet, inkább azt a drága időt fordítsd tanulásra, meglátod, remekül fogod tudni kamatoztatni a szexuálisan aktív éveidben is!
"Mindkettő esetet ki szeretnénk próbálni."
Miért?????? gyereket szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!