26 hetes vagyok egész éjjel mocorog a babu ami nem gond de nappal inaktiv gondolom akkor piheni ki a bulizást:D:D mekkora rá az esély ah megszületik is ilyen lesz éjjel fent van nappal alszik?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 09:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet ebből megítélni.
Az én kisfiam minden este aludt a pocakomban,most viszont már 1 éves és még nem volt egy átaludt éjszakánk sem :-(
2/5 anonim válasza:
Nálunk bejött a dolog. Pociban általában este 10-re elcsendesült és velem kelt reggel 6-7 között. A mai napig így van. Jövô hónapban lesz 3 éves.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a gyerek egész éjjel bulizott a pociban. Miután megszületett folytatta ez az Életvitelt:-))) 3 éves elmúlt amikor először átaludta az éjszakát.A tesója pocakban éjszaka nyugiban volt és miután megszületett akkor is ilyen maradt. Egy hónaposan már csak kétszer kelt éjszaka kajálni, egyébként aludt.
4/5 A kérdező kommentje:
jok a kilátások :D:D:D
2012. nov. 18. 10:33
5/5 anonim válasza:
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz, mert én azt hittem megbolondulok, mire végre átaludta az éjszakát. Kemény 3 év volt, főként miután a tesó is megszületett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!