Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esély rá hogy a...

Mennyi az esély rá hogy a petezsákba nem költözik baba?

Figyelt kérdés
többektől hallottam hogy a terhesség elején már látszott a petezsák de aztán nem lett benne embrio,milyen gyakori ez?
2012. okt. 11. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
tulajdonképpen miért gondolkodsz ilyeneken?Én mikor kiderült, hogy terhes vagyok 5hetesen,ilyenről nem is tudtam.Aztán itt olvastam ilyen rémtörténeteket sajnos.Egészen addig nem paráztam.Minden rendben a kisbabámmal,jövő héten már a 12 hetes uh-ra megyünk.Te se agyalj ilyen dolgokon.Ahogy mondani szokták,ne legyél para mami!!!!!!!!!!!
2012. okt. 11. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan gyakori, de ne parázz ezen, én is így kezdtem a terhességemet hogy mindentől paráztam, hidd el nem tesz jót sem neked sem a babának. Én először atól paráztam hogy nem lesz szívhang, aztán a vetéléstől, aztán a betegségektől, mire kiderült hogy nem vetélhetek már, (túl jutottam a felén) és az is kiderült hogy egészséges a kislányom, addigra attól kezdtem el parázni hogy nehogy koraszülött legyen. Most 29 hetes vagyok, nem gondolok ilyenekre, azóta sokkal jobban érzem magam, mikor jön a gondolat hogy nehogy koraszülött legyen vagy bármi, akkor elhesegetem azzal hogy millió egészséges gyerek van körülöttem, az enyém is az lesz. Jó babavárást kedves kérdező!
2012. okt. 11. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt petezsák de sajnos üres maradt. Milyen arányban fordul elő azt nem tudom. De ne parázz biztosan minden rendben lesz veled.
2012. okt. 11. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így jártam sajnos. Én úgy tudom, hogy sokaknál előfordul. De izgulni nem szabad miatta, mert minél többet gondolsz rá, annál nagyobb az esélye annak, hogy bekövetkezik.
2012. okt. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!