Holnap megyek 12 hetes vizsgálatra, van esély esetleg hogy meg tudom a baba nemét is?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 20:11
1/18 anonim válasza:
12 hetesen még nagyon korai lenne, esetleg mondhatják, hogy ennek vagy annak látszik, de egyáltalán nem biztos még, ne éld bele magad. A 18 hetesen szoktak már 90%-os biztonsággal tippelni.
2/18 anonim válasza:
Valamilyen fura oknál fogva 2 héttel késöbbre adtak időpontot a 12 hetes uh-ra, tehát 14 hetesen mentem, nekem megmondták, hogy fiam lesz:)
18hkm.
3/18 A kérdező kommentje:
Jujj köszönöm a gyors válaszokat, örülnék ha mondanák persze nem ez a legfontosabb. Igazándiból már én is 13hetes vagyok. Olyan izgi az egész.Minden jót nektek!
2012. dec. 9. 20:23
5/18 A kérdező kommentje:
Oké, mindenképp :)
2012. dec. 9. 20:25
6/18 anonim válasza:
Ha pl. szégyenlős a baba de rendes a doki, akkor biztos megtudod. :) Ha szégyenlős és nem rendes a doki akkor nem tudod meg. És ha nem szégyenlős és mindegy milyen a doki akkor is megtudod de kérdezz rá mindenképp! :D
7/18 anonim válasza:
Nekem az Istenhegyi úton megmondták. De azért mert fiu.Első terhességnél nem mondott semmit mert nem látszott. Most vagyok másodszor pocakos..
8/18 anonim válasza:
Nekünk megmondták, persze nem 100%-a, hogy kisfiú lesz és végig az is maradt.
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! :) annyira izgulok :)) Első babánk lesz, még nem tudom ezeket a dolgokat. De minden annyira mese szép :)
2012. dec. 9. 20:37
10/18 anonim válasza:
Igen, mese szép! :) Én is így érzem! Nekem is első baba! :) Majd akkor fogod a leginkább szeretni ezt az egész terhességet, amikor érzed mocorogni a babád!! :) legalábbis én így vagyok vele. Most vagyok 29 hetes :) Már csak pár hét. JUHUHÚÚÚ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!