Miért bánt ezzel folyton a párom?
20 hetes kismama vagyok. A párommal élek, ugyanis kaptunk a szüleitől egy lakást(vagyis hogy ő, mert nehogy közös legyen).
Az én szüleim sem élnek rosszul, mindig segítenek, amiben csak tudnak. Viszont párom folyton a fejemhez vágja,hogy ha az ő apja nem vette volna meg a lakást, akkor sehol sem lennénk.
Az előbb összekaptunk és tudja, hogy azért nem állnak olyan jól szüleim, tőlük mégis kaptunk Mikulásra egy kis apróságot. Az ő szüleitől semmit és karácsonyra sem fogunk, tudom. Nem mintha elvárnám, mert nem érdekel. És akkor jött a szöveg, hogy ha az ő apja....
Erre mondtam neki, hogy nem rosszindulatból mondtam, csak nekem szar és hogy nem tudnám, hogy ő mit tenne a helyemben.
Erre ezt válaszolta: Kussban lennék.
Kijöttem a szobából és azóta csak sírok. Nem tudom, mit tehetnék.
Igaza van Kolompár Achillesznek, inkább te vághatnád ezt az ő fejéhez, hogy csak anyuciék segítségével tudott nektek otthont teremteni.
Persze ha ezt mondanád neki így szó szerint, az csak fokozná a feszültséget. Ha mindketten lenyugodtatok, beszéljétek ezt meg, és finoman mondd meg neki, hogy amikor ilyeneket mond, azzal elsősorban saját magát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!