Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom folyton szexet akar, én...

Párom folyton szexet akar, én annyira nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ti milyen sűrűn vagytok együtt?

Sőt az nem elég, hogy együtt legyünk mindig akarja, hogy én is elmenjek, és félek a méhösszehúzódástól baj lesz. Még csak most leszek 6 hetes.

Mindig azt mondja nem lesz baj, de honnan tudja.

Az van, hogy megszokta, hogy 2 naponta szexelünk ababa miatt, de nem gondoltuk, hogy 2 hónap alatt összejön, és most hiányolja a szexet. Én inkább egy jó nagy alvásra vágyom mindig.

2012. febr. 3. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Nyugi ha csak nem vagy veszélyeztetett terhes akkor nem lesz semmi baba a babának a méhösszehúzódástól. Persze megértem, hogy álmos vagy, az eleje nagyon álmosító. De csak, hogy a párod is megnyugodjon a 2. trimeszter általában az ő időszakuk :)

Ha nem kívánod meg kellene értenie, mert lehet lesz ez még így se a baba születése után, főleg ha nem alszik....

Próbáld megbeszélni vele, de ha csak attól félsz, hogy baja lesz a babának akkor nosza :) nem lesz baja nyugi :)

2012. febr. 3. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán beszéld meg vele.

Amúgy a babának emiatt kutya baja nem lesz, ha egészséges a terhesség.

2012. febr. 3. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
19 hónapos a lányom és jó havi 1 összejön...terhesség alatt meg nem is voltunk együtt
2012. febr. 3. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Én a terhességem első trimeszterében állandóan rosszul voltam - erre hálistennek mindig lehet hivatkozni :)... Amikor közeledett felém mindig eleresztettem egy mosolyt, mondván, hogy persze drágám, de ugye nem para, ha menet közben lehánylak...Ez valamiért mindig bevált :). A második trimesztertől viszont elmúltak a rosszulléteim, helyette viszont úgy megnőtt a libidóm, hogy szegény párom nem tudott sehogy sem leállítani, nonstop szexelni akartam, késő éjszakába nyúlóan, aztán hajnalban megint. Szegénykém másnap úgy nézett ki mint valami holdkóros, de estig, muszály volt valahogy kipihennie magát... :)
2012. febr. 3. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Szia!Én pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok,és pont a hatodik hétben.Először én is féltettem a babát,de aztán már nem kívántam annyira.Megértő a férjem,de félek,hogy tönkre megy a házasságunk.Remélem ez csak para :)
2012. febr. 3. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

En is igy vagyok. Kedden leszek 6 hetes terhes.

Nekem ez a masodik terhessegem (van mar egy 2,5 eves kisfiunk) de en most is ugy parazok mint az elsovel.

Mi hetente 1 vagy 2-szer szexelunk a parom miatt de en nem tudom elvezni, kulonosen,hogy allandoan hanyingerem van.

De a 2.trimeszter jobb lesz.En az elso gyereknel akkor gyakran kivantam a szexet.

2012. febr. 5. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!