Párom folyton szexet akar, én annyira nem, mit tegyek?
Ti milyen sűrűn vagytok együtt?
Sőt az nem elég, hogy együtt legyünk mindig akarja, hogy én is elmenjek, és félek a méhösszehúzódástól baj lesz. Még csak most leszek 6 hetes.
Mindig azt mondja nem lesz baj, de honnan tudja.
Az van, hogy megszokta, hogy 2 naponta szexelünk ababa miatt, de nem gondoltuk, hogy 2 hónap alatt összejön, és most hiányolja a szexet. Én inkább egy jó nagy alvásra vágyom mindig.
Nyugi ha csak nem vagy veszélyeztetett terhes akkor nem lesz semmi baba a babának a méhösszehúzódástól. Persze megértem, hogy álmos vagy, az eleje nagyon álmosító. De csak, hogy a párod is megnyugodjon a 2. trimeszter általában az ő időszakuk :)
Ha nem kívánod meg kellene értenie, mert lehet lesz ez még így se a baba születése után, főleg ha nem alszik....
Próbáld megbeszélni vele, de ha csak attól félsz, hogy baja lesz a babának akkor nosza :) nem lesz baja nyugi :)
Talán beszéld meg vele.
Amúgy a babának emiatt kutya baja nem lesz, ha egészséges a terhesség.
Szia!
En is igy vagyok. Kedden leszek 6 hetes terhes.
Nekem ez a masodik terhessegem (van mar egy 2,5 eves kisfiunk) de en most is ugy parazok mint az elsovel.
Mi hetente 1 vagy 2-szer szexelunk a parom miatt de en nem tudom elvezni, kulonosen,hogy allandoan hanyingerem van.
De a 2.trimeszter jobb lesz.En az elso gyereknel akkor gyakran kivantam a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!