Árthat a babámnak ha nst közben folyton ébresztgetve van (itt-ott rázogatva, nyomogatva a hasam) vagy nem lehet kézzel úgy megnyomni, hogy bármi baja legyen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:07
1/6 anonim válasza:
Én a saját példámat tudom megosztani veled.
Egyik nst-n az asszisztens úgy megrázogatta jibbra- balra a pocakomat (aludt babóca), hogy csak leste. Rendesen kilengett és elég kellemetlen is volt. Meg is ijedtem, hogy szabad-e ezt így?! Semmi baja nem lett a leányzónak azon kívül, hogy fel lett ébresztve. Előbb sem szültem, görcseim sem lettek stb. Szóval nem volt semmi gáz utána.
De ez a mi sztorink.
2/6 anonim válasza:
Nekem is rázták, lengették a pocakomat, hogy lányom keljen fel. Kellemetlen volt, főleg már a terhesség végén (41. héten szültem), de semmi bajunk nem lett, és lásd nem is szültem előbb.
3/6 anonim válasza:
Volt mikor az enyémet is megrázogatta a nő,de semmi baja nem lett a babának.
4/6 anonim válasza:
Nem árt neki. Gondolj csak bele, ha pl lovagló-, vagy kutyapózban szeretkezel a pároddal, akkor is "leng" annyit a hasad. Vagy ha futsz pár lépést a busz után.
Be van ő oda ágyazva tisztességesen. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam! Remélem tényleg nem lesz baj, az én lánykám reggel mindig álomkóros folyton költögetni kell, mert a dokim azzal riogat, hogy befektet ha nem mozog eleget. Azt viszont nem tudom neki bizonyítani, hogy este 9-12-ig olyan aktív mindennap, hogy nem tudok feküdni. Így reggel 8 körül mikor nst van persze, hogy lustizik. Pedig még mennünk kell néhányszor, mert még csak hétfőn leszünk 39 hetesek!
2012. jan. 7. 16:40
6/6 anonim válasza:
nekem azt mondták,hogy semmi baj nem lehet. Muszáj ébren tartani a picit a pociban nst közben,mert a nyugiban bealszik és akkor nem tudják megnézni a baba mozgását.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!