Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért bánt ezzel folyton a párom?

Miért bánt ezzel folyton a párom?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok. A párommal élek, ugyanis kaptunk a szüleitől egy lakást(vagyis hogy ő, mert nehogy közös legyen).

Az én szüleim sem élnek rosszul, mindig segítenek, amiben csak tudnak. Viszont párom folyton a fejemhez vágja,hogy ha az ő apja nem vette volna meg a lakást, akkor sehol sem lennénk.

Az előbb összekaptunk és tudja, hogy azért nem állnak olyan jól szüleim, tőlük mégis kaptunk Mikulásra egy kis apróságot. Az ő szüleitől semmit és karácsonyra sem fogunk, tudom. Nem mintha elvárnám, mert nem érdekel. És akkor jött a szöveg, hogy ha az ő apja....

Erre mondtam neki, hogy nem rosszindulatból mondtam, csak nekem szar és hogy nem tudnám, hogy ő mit tenne a helyemben.

Erre ezt válaszolta: Kussban lennék.

Kijöttem a szobából és azóta csak sírok. Nem tudom, mit tehetnék.

2012. dec. 9. 19:27
1 2
 1/16 Jégtánc ***** válasza:
92%
Háát ez nem hinném hogy jobb lesz.Elég fura természete van a barátodnak.Nem tudom mióta vagytok együtt ,meg hogy mennyi idősek vagytok,de egy normális szerető ,harmonikus kapcsolatban nincsenek ilyen szóváltások.Ráadásul ahogy írod nem egyszeri eset.Nem akarlak bántani,de ez nem szerelmi kapcsolat...Legalábbis nekem és a páromnak eszébe sem jutna ilyeneket mondani,egymás fejéhez vagdosni.
2012. dec. 9. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Majd ha lehiggadtatok, mondd meg neki, hogy neked rosszul esik állandóan azt hallgatni, hogy mennyi mindent kaptok a szüleitől. Egyébként az, hogy a párod szülei nélkül sehol sem lennétek, nem túl hízelgő a párodra nézve, hiszen férfiként elsősorban az ő feladata lenni megteremteni a család anyagi biztonságát, főleg mialatt te babázol. Kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb összecsiszolódni.
2012. dec. 9. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
56%

Körülbelül én is ilyen helyzetben vagyok.

Úgy látszik,hogy mindegyik pasi "isteníti" a szüleit.

Mivel kismama vagy, biztos,hogy nehezebben viseled ezt lelkileg. Lesz ennél rosszabb! :)

Én tuti,hogy kikértem volna magamnak! Nem baj,a baba akkor,pedig csak a tied!!! :)

Sírd ki magad. Engem is az nyugtat meg!

20h kismama :)

2012. dec. 9. 19:40
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

Azt hiszem az a baj, mind ketten írígyek vagytok!

A párod szülei a fiúknak vették a lakást, amit jogosan csak az ő nevére írattak!

Azzal nem szabad dobàlkózni, hogy az én anyàmék ezt vagy azt adtak Mikulásra, karácsonyra, a tieid meg semmit, hisz látod, ők meg egy lakást vettek! Ha 100 évig sem vesznek semmit karácsonyra, akkor is meg kellene köszönni, hogy a lakást megvették, mert hol lennètek most, ha nem kapjátok meg a lakást?!!!

Igaza van a férjednek, inkább csendben kell maradni, mint felháborít hatni hogy nem kaptok semmit karácsonyra, pedig már kaphatok egy lakást...

2012. dec. 9. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor túlérzékeny az ember, de azt hiszem, itt többről van szó.

Párod elég bunkón viselkedik, ez tagadhatatlan. Feltétlen beszéljétek meg, mielőtt elvadul ez a konfliktus!

2012. dec. 9. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem baj,a baba akkor,pedig csak a tied!!!"

Hát ez még smilie-val együtt is nagyon rosszul hangzik.

Hová vezet ez a gondolkodás egy párkapcsolatban?

"enyém-tiéd".

Nálunk minden közös. A bankszámlánk is egy. Sosem volt ez kérdés hogy ki mit "hozott be" a házasságba. Örülünk annak, ami van, mert mi is kaptunk, és próbálunk mi is gazdálkodni, ahogy tudunk.

2012. dec. 9. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom! Tanácsot nem tudok adni, de ha még egyszer előhozakodna vele, biztos hogy megmondanám neki, h akkor döngesse a mellét ha ő kereste volna meg a lakás árát.

Nálunk is minden közös, a terhek is, most abból több van, de nem dörgöljük egymás orra alá, ki mennyit adott bele.

2012. dec. 9. 20:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A párod arra büszke hogy a szüleitől kaptatok lakást? Akkor legyen ennyire büszke ha mindezt ő tette le az asztalra. Más tollával ékeskedni...Sajnálom. Nagyon fura, hogy ilyenen veszekedtek. Mindenképpen beszéljétek meg.
2012. dec. 9. 20:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha neked rosszul esik hogy ő mondogatja, arra nem az a legjobb reakció hogy megpróbálsz visszaszúrni.

Én biztos nem tűrném sokáig, megmondanám neki hogy ha még 1x a fejemhez vágja akkor maradhat egyedül a lakásában. Ez csak rosszabb lesz, később azt is megkapod majd hogy ő tart el téged/titeket :-(

2012. dec. 9. 20:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon nem szép a párodtól, mi is az anyósom házában lakunk ami a mienk marad de még egyszer sem jegyezte meg a férjem na meg nem is ajánlom neki. Már 5 hónapja nem dolgozok jóformán az ő fizujából élünk mert amit én kapok az a számlákra elég csak és nem keveset hordok az orvoshoz sem+ suliba járok távúton és azt is "ő,, fizette. Mivel házasok vagyunk és a közös babánkat várjunk olyan nincs, hogy ez az enyém ez pedig a tied meg ezt én kaptam ezt meg te, pedig aztán engem tényleg nem támogatnak otthonról!
2012. dec. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!