Miért bánt ezzel folyton a párom?
20 hetes kismama vagyok. A párommal élek, ugyanis kaptunk a szüleitől egy lakást(vagyis hogy ő, mert nehogy közös legyen).
Az én szüleim sem élnek rosszul, mindig segítenek, amiben csak tudnak. Viszont párom folyton a fejemhez vágja,hogy ha az ő apja nem vette volna meg a lakást, akkor sehol sem lennénk.
Az előbb összekaptunk és tudja, hogy azért nem állnak olyan jól szüleim, tőlük mégis kaptunk Mikulásra egy kis apróságot. Az ő szüleitől semmit és karácsonyra sem fogunk, tudom. Nem mintha elvárnám, mert nem érdekel. És akkor jött a szöveg, hogy ha az ő apja....
Erre mondtam neki, hogy nem rosszindulatból mondtam, csak nekem szar és hogy nem tudnám, hogy ő mit tenne a helyemben.
Erre ezt válaszolta: Kussban lennék.
Kijöttem a szobából és azóta csak sírok. Nem tudom, mit tehetnék.
Körülbelül én is ilyen helyzetben vagyok.
Úgy látszik,hogy mindegyik pasi "isteníti" a szüleit.
Mivel kismama vagy, biztos,hogy nehezebben viseled ezt lelkileg. Lesz ennél rosszabb! :)
Én tuti,hogy kikértem volna magamnak! Nem baj,a baba akkor,pedig csak a tied!!! :)
Sírd ki magad. Engem is az nyugtat meg!
20h kismama :)
Azt hiszem az a baj, mind ketten írígyek vagytok!
A párod szülei a fiúknak vették a lakást, amit jogosan csak az ő nevére írattak!
Azzal nem szabad dobàlkózni, hogy az én anyàmék ezt vagy azt adtak Mikulásra, karácsonyra, a tieid meg semmit, hisz látod, ők meg egy lakást vettek! Ha 100 évig sem vesznek semmit karácsonyra, akkor is meg kellene köszönni, hogy a lakást megvették, mert hol lennètek most, ha nem kapjátok meg a lakást?!!!
Igaza van a férjednek, inkább csendben kell maradni, mint felháborít hatni hogy nem kaptok semmit karácsonyra, pedig már kaphatok egy lakást...
Ilyenkor túlérzékeny az ember, de azt hiszem, itt többről van szó.
Párod elég bunkón viselkedik, ez tagadhatatlan. Feltétlen beszéljétek meg, mielőtt elvadul ez a konfliktus!
"Nem baj,a baba akkor,pedig csak a tied!!!"
Hát ez még smilie-val együtt is nagyon rosszul hangzik.
Hová vezet ez a gondolkodás egy párkapcsolatban?
"enyém-tiéd".
Nálunk minden közös. A bankszámlánk is egy. Sosem volt ez kérdés hogy ki mit "hozott be" a házasságba. Örülünk annak, ami van, mert mi is kaptunk, és próbálunk mi is gazdálkodni, ahogy tudunk.
nagyon sajnálom! Tanácsot nem tudok adni, de ha még egyszer előhozakodna vele, biztos hogy megmondanám neki, h akkor döngesse a mellét ha ő kereste volna meg a lakás árát.
Nálunk is minden közös, a terhek is, most abból több van, de nem dörgöljük egymás orra alá, ki mennyit adott bele.
Ne haragudj, de ha neked rosszul esik hogy ő mondogatja, arra nem az a legjobb reakció hogy megpróbálsz visszaszúrni.
Én biztos nem tűrném sokáig, megmondanám neki hogy ha még 1x a fejemhez vágja akkor maradhat egyedül a lakásában. Ez csak rosszabb lesz, később azt is megkapod majd hogy ő tart el téged/titeket :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!