Mit tegyek,6 hetes babám éjjelente szinte semmit sem alszik /igy en sem meg a parom sem /. Folyton éhes, izeg-mozog, nyoszorog, teljesen nyugtalan. Mi lehet a baja?
Hasonló cipőben járok, bár nekem éjjel alszik a babám. Nappal szokta ezt csinálni, hogy egyik nap alszik 4-5 órát, eszik majd megint alszik, más napokon-és ez van többségben- nem alszik semmit, óránként cici, más nem nyugtatja meg.
nekem az vált be, hogy többször megitatom, vízzel, csak 4-5 kiskanálnyival. Neki is kell a víz, mert az anyatej nagyon zsíros, és meleg van. Ettől nem hinném, hogy baja lesz, a lányom is imádja, jól esik neki:-)
Amúgy én sem jöttem rá, hogy mi segít neki, de ma olvastam a neten, hogy a babáknál van ilyen éberalvás, amikor kinyitja a szemét, jár keze lába, gondolom a mienk is ezt csinálja... Ha a hasa fáj, akkor keservesebben sír, felhúzza a lábát, és kapálózik, az enyém még tekeredik is. Ilyenkor maszírozd, tornáztasd, nálam segít a szoptatás is, mert beindítja az emésztését.
Sajna lehet, ez ilyen, és talán kinövik majd, de azért igyekezz megfordítani, hogy éjjel tudjatok pihenni, nappal meg valahogy majd elleszel vele. Nehéz, fárasztó, de én sem tudok mit tenni vele, ha ilyen napja van.
Sok sikert, és nyugodj meg, az biztos, hogy érzi, ha türelmetlen vagy, vagy stresszes, vagy simán szomorú... Nehéz, de próbálj nyugodt lenni, határozd el, hogy nem leszel ideges, akár alszik, akár nem. Énekelj, beszélj hozzá, és néha hagyd magára a kiságyban, nem lesz baja, szokja csak hogy el kell szórakoztatnia magát is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!