Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondogatja folyton...

Miért mondogatja folyton párom édesanyja, hogy a kisbabánk nem hasonlít a férjemre?

Figyelt kérdés
Még nem ment el tőlünk úgy, hogy ne jegyezte volna meg. Kicsit olyan érzésem van, mintha kételkedne abban, hogy a férjemtől van a baba, pedig szerintünk meg igenis hasonlít. Nagyon rosszúl esik. Egész életemben csak a férjemmel voltam együtt szexuálisan, úgy érzem, nem ezt érdemlem. Már a páromnak is rosszúl esik. Amúgy jó a kapcsolatom a nagymamával, de már majdnem megjegyzést tettem. Lehet csak a hormonok miatt vagyok érzékeny? 5 hete szültem.
2009. jan. 26. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de sztem bunkó.Nálunk senki nem kételkedik a dologban(nincs is rá okuk),pedig a kisfiam olyan mintha az öcsémet látnám ennyi idősen.Ha jobban megnézzük 1-2 vonását(tenyere,szemöldök ráncolás)a másik oldalról való,de amúgy inkább az én fajtám:)
2009. jan. 26. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnam, miert kell folyton azt lesni, hogy kire hasonlit a gyerek? Most lehet, hogy nem hasonlit ra, de lehet, hogy 1 honap mulva meg kikopott apja lesz. Ne foglalkozzatok vele. Esetleg azt megmondhatjatok az anyosnak, hogy titeket zavar, hogy minden egyes alkalommal megjegyzi, hogy a gyerek nem hasonlit az apjara. Talan ketelkedik? Szerintem ezutan nem fogja megegyszer mondani ezt a hulyeseget.
2009. jan. 26. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Amikor az ismerősök találgatják kire hasonlít én mindíg azt mondom,hogy sztem leginkább saját magára,hiszen nem egy klón:)
2009. jan. 26. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom meg mindig azt mondja, hogy a férjem első házasságából született gyerekre hasonlit a mi kislányunk. Mondanom sem kell, még véletlenül sem. De ha mégegyser mondja, én azt mondom majd rá, hogy szerintem az exfeleségre hasonlit :)

Te mond azt, hogy szerintem meg tiszta anyuka (mármint ő), vagy mond azt, hogy nem hasonlit még apára, mert olyan szép, mint az anyja.

Amugy még pici, meglátod, már 3-4 hónaposan is mennyire más lesz a kis pofija.

2009. jan. 26. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedvesen, nyugodtan, de közöld vele, hogy már elmondta, kéred ne tegye többször. Hozzáteszem én kifejezetten rosszul vagyok attól, ha egy emberkét úgy kezelnek mint ha összeguberálták volna testrészenként. Ő nem ilyen meg olyan, nem részekből álló szobor, hanem egy önálló és egyedi testtel lélekkel szellemmel rendelkező csoda. Uh, de dühös lettem :)
2009. jan. 26. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam kiköpött sógorom(de persze az apjára is hasonlít,mivel a két testvér is hasonlít egymásra)erre a sógornőm azt mondta,nem baj,családban marad...szval anyósod egy igazi érzéketlen tapló.Én már kitessékeltem volna,és a tudtára hoztam volna,h addig nem kell jönnie,amíg nem tud tisztességesen bánni az unokája anyjával.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 26. 19:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2009. jan. 27. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondja, ezt csak te érzed. Ha azt mondja, hogy tiszta anyja ez a gyerek, abban nincs semmi rossz, amikor a lányom megszületett olyan volt mint én 29 évvel ezelőtt:o), amire nagyon büszke voltam, legyél te is az. Viszont, ha úgy érzed, hogy célozgat, hogy talán nem a párodtól van, akkor ne legyél szívbajos, igen is kérdezz rá, hogy árulja már el, mire akar kilyukadni. Amúgy a babák napról-napra változnak, nálunk is csak pár hétig tartott a "tiszta anyja" külső, ha most belenézek a tükörbe vele / 1 éves / nem sok hasonlóságot fedezek fel, olyan, mintha az apja nézne rám vissza. Szóval a te babád is sokat fog még változni, valószínű az apukája le sem tagadhatja pár hónap múlva.:o)
2009. jan. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!