Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy esne, ha tojna a...

Kinek hogy esne, ha tojna a fejére az édesanyja?

Figyelt kérdés
Igaz, sajnos sosem volt az a klasszikus anya-lánya viszony. Én már a terhesség alatt is többször mondtam neki, hogy nekem szülés után csak az anyukám segítségére lesz szükségem, ennek ellenére a kezdeti nehéz pillanatokban egyáltalán nem számíthattam rá. Nem hív fel, nem érdeklődik utánunk. A napokban felhívtam, szinte már sírtam, hogy hiányzik, szeretném, hogy eljöjjön hozzánk apu nélkül, mert nekem csak rá van szükségem, apu okoskodására nem. Most, hogy 16 hete anya lettem, sokat gondolkodom azon, hogy hogy nem lehet szeretni a saját gyerekedet. Én imádom a lányomat, és bármit megtennék érte. Nem tudom megemészteni, hogy nem szeret az anyám...
2009. márc. 20. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan szeret (tudom könnyű mondani). Szerintem-ne haragudj- az érzelmi intelligenciájával van probléma. Úgy gondolom nem tudatosult benne mennyire szükséged lenne rá, nem tudja a helyedbe képzelni magát. Beszélj vele többször...
2009. márc. 20. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető, hogy az ember azt a következtetést vonja le ebből, hogy őt nem szeretik. Én is így érezném. És nem tudom, mert én biztos folyton a nyakadon lennék, főleg most. :)

De megfigyeltem, hogy vanna más emberek, akik másként mutatják vagy nem is nagyon, hogy szertnek, de szeretnek. Leht így van ez itt is.

Szerintem mondd el neki, ezt amit leírtál, mondd el őszintén mit érzel.

Ha nem kommunikál az ember nem oldódnak meg/derülnek ki dolgok.

2009. márc. 20. 17:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Próbáltam én már a 31 évem alatt párszor kommunikálni, de mindig leráz: "Jaj, Katikán dehogy is...Jaj, Katikán nincs igazad Jaj, Katikám nem kell mindent felfújni, Jaj, Katikám nem így kell ezt felfogni"

De könyörgöm, hogy lehet azt másképp felfogni, ha az ember lánya még egy ölelést vagy puszit sem kap a szülőjétől...

2009. márc. 20. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én amikor terhes voltam az első lányommal,azért taszított az anyám magától,mert nem tudok neki fiú unokát szülni.Hozzáteszem,ő maga 5 lánynak adott életet.Amikor kiderűlt,hogy lányom lesz,megmondta szemtől szembe,hogy innentől kezdve,őt nem érdekli sem a gyerek,sem én.Be sem jött a kórházba,3 hetes volt a kislányom,amikor én elvittem hozzá.Ő EGYSZER SEM JÖTT AZÓTA SEM,MINDIG ÉN KERESTEM.Azóta a lányom 8 éves.A hugom is lányt szült,nála még a szülésnél is ott volt az anyám.Vannak érdekes dolgok és mindig is lesznek.
2009. márc. 20. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!! ha van egy kis időd ezt olvasd el http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

ez az én anyám,és nekem a szívem szakad meg:(

2009. márc. 20. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hät sajna en meg tudlak erteni...(23eves vagyok)az en anyukäm 6eve tojik a fejemre,+a 4mäsik tesom fejere is.elvältak a szüleim,es elhagyott minket.nem volt könnyü ätvennem a 2kisebb tesom neveleset,de nem volt mäs välasztäs.apukämmal maradtunk.en külföldre költöztem a ferjemhez.amikor oktoberben megtudtam,hogy terhes vagyok,irtam anyukämnak sms-t,mert ugye megis csak nagymama lesz...irt vissza,hogy "örülök".azota semmi.szerintem ha megszületik a babäm,nem fogok neki szolni.tudom,hogy ez nem vigasztal teged,csak,hogy lätsd,nem vagy egyedül... :( remelem rendbe jön a kapcsolatod anyukäddal...27hetes kismami
2009. márc. 20. 20:24
 7/9 A kérdező kommentje:

20:05-ösnek:

Elolvastam a szomorú valóságot, és legszívesebben átölelnélek, hogy kicsit vigasztaljalak!

2009. márc. 20. 23:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2009. márc. 20. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

köszi, aranyos vagy:( Én azzal biztatom magam, hogy a gyerekemnek jobb anyja lesz, és sose fog ilyen történni vele:(

Teis rá koncentrálj, neki adjál meg mindent, ő értékelni fogja:) Sok-sok kitartást neked is!!!!

2009. márc. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!