25 éves nő vagyok,40 hetes terhes. Két hete elhagyott a párom egy másik nő miatt. Együtt neveltük a 8 éves lányát, akiröl lemondott az édesanyja. A párom most nem foglalkozik velem, szeretni fogja a közös babánkat?
Szia! Láttam már korábbi napon is a kérdésedet, nagyon el lehetsz keseredve. :( Sajnálom
Szerintem az a legfontosabb, hogy legyen erőd és tartásod ahoz, hogy ne hívogasd, ne keresd, ne mutasd neki, hogy keseregsz utána. Én is hasonlóképp jártam, egy új izgalom miatt hagyott el egykor a párom. Pár hónap múlva, mivel én egyáltalán nem kerestem, bár nagyon-nagyon fájt, rájött, hogy mégis mennyire hiányzom neki és vissza akart jönni, mondván, mégsem tud élni nélkülem. Hát, akkor már a mostani párommal voltam, így "lekésett" rólam. Ha keresed, hívogatod, úgymond "zaklatod", esély sincs arra, hogy hiányozni kezdj neki. Kérlek, próbáld ezt meg, megéri, csak kitartás!
Véleményem szerint a picit pedig ettől függetlenül szereti és szeretni is fogja.
Tényleg szívből kívánom Neked, hogy úgy sikerüljenek a dolgok, ahogy szeretnéd!
Szió!
Az unokatestvéremet is terhesen hagyta ott a férje egykor. Ez azonban mit sem változtatott az apuka gyermeke iránti érzésein. Ma már a pici fiú felcseperedett, 13 éves, és az édesapjával azóta is tartják a kapcsolatot. Mellesleg az unokatestvérem is megtalálta a párját, aki szintén imádja a fiát.
Remélem ez, segít egy kicsit a kérdéseid megválaszolásában, bát tudom, hogy nem minden "történet" egyforma, de erőt adhat az, hogy más is volt ebben a helyzetben, és boldogan éli az életét.
Kitartás!!! Szurkolok neked!
Zita
Vannak ilyen szivtelen semmirevalo emberek is??????????
Ez engem annyira felidegesit még olvasni is rosz az ilyet.
Szia ha foglalkozik a kicsivel , akkor szerencséd van, ha nem, és még genya is, akkor még a tápszer árát is követelheted, ha az idegeskedéstől nem tudsz szoptatni.
Kitartást neked!
Egy ilyen ember miatt nem érdemes keseregni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!