Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma kiderült, hogy terhes...

Ma kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kisbabám, védekeztünk a kritikus napokon, de mégis valahogy várandós lettem. Terveztünk még babát, de nem ilyen korán. Van köztetek olyan, akinek a gyereki közt ilyen kevés korkülönbség van? Nagyon meg vagyok ijedve, hogy hogy fogom ezt megoldani.
2012. dec. 6. 14:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a negyedik volt 8 hónapos, mikor az ötödik mrgfogant (szoptatás és óvszerhasználat mellett). Semmi,de semmi fennakadást nem okozott a dolog, igaz, már rutinos sok(kis)gyerekes anyuka voltam. Nem kell kétségbe esned, nem lesz sokkal nehezebb, mintha mondjuk egy évvel később lettél volna terhes, és nagyon jól össze fognak nőni! Gratulálok, örülj neki nagyon!
2012. dec. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!