Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes vagyok és a...

15 hetes terhes vagyok és a down -kór szűrés eredménye 1 :30 lett! Kétségbe vagyok esve, magzatvíz vételre megyek. Volt vki-nek ilyen eredménye? Magzatvízvétel milyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 17:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Szia!Biztos irnak még többen is,nekem 1:366 hoz lett az eredményem.Ma jött ki az AFP ami jo lett.De én elmentem egy 4D uh-ra,és ott is mindent rendben találtak.

Magzatvizvétel elött mindenképpen meg fogják nézni uh-on.

Azt mondják,h nem fáj,nem rosszabb,mint egy vérvétel.

A 12hetes uh-od milyen lett?Orrcsontot láttak?Nyaki redö mekkora volt?

2009. szept. 16. 18:00
 2/26 A kérdező kommentje:
Szia.Láttak orrcsontot,minden rendben van az ultrahangon(2d-s volt)nyaki redő 1:80mm.
2009. szept. 16. 18:11
 3/26 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok.Nálam is igy volt,szerintem semmi baja a picinek,de ha a doki ajánlja,és Téged megnyugtat,akkor csináltasd meg a magzatvizvizsgálatot.Majd megirod,h milyen lett az eredmény?
2009. szept. 16. 18:16
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolgok ezek,és Én már nem igazán értem.Kell az uh,ugye a 12. hétben a nyaki redő,orrcsont vizsgálata.Ott minden oké,hisz a down kóros babáknak nincs orrcsont,vastag nyaki redő.Neked normális esetben azt is mondhatták volna,hogy felesleges a plusz vizsgálat.Erre tessék!Biztos minden oké,viszont akkor meg hogy csinálják meg ezeket a fals eredményeket?Mert a végén bebizonyosodik,hogy tök egészséges a baba,az emberre meg a frászt hozzák rá.

Nyugodj meg,biztos megint egy baki,annyi ilyet olvastam már!Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?

2009. szept. 16. 18:21
 5/26 A kérdező kommentje:

34 éves vagyok,hál istennek már van egy 10 éves fiam és egy 3 éves egézséges gyerekem!!!

De most nagyon meg vagyok ijedve!!!

2009. szept. 16. 18:24
 6/26 A kérdező kommentje:

Nagyon örülnék ha tényleg semmi baja nem lenne!!!!

Biztos hogy megírom az eredményt!!!

2009. szept. 16. 18:26
 7/26 anonim ***** válasza:

Biztos egészséges,rengeteg ilyen történetet olvastam,mivel Én is most várom a kombinált tesztem eredményét.Mindegyik sztorinak az lett a vége,hogy a baba egészségesebb már nem is lehetne.Na igen,csak akkor ez a hú de szuper,nem is olcsó vizsgálat mi a fenének?

Rendben,várjuk az eredményt,és nagyon szorítok neked!++++

3.válaszoló

2009. szept. 16. 18:31
 8/26 anonim ***** válasza:

szia!

nalam meg az AFP eredmenyem nem lett jo engem is elakartak kuldeni magzatviz vetelre de elotte en elmentem genetikai UH. ra ahol hal istennek mindent rendbe talaltak! genetikusnal is voltam, o is mondta hogy a tobbi eredmenyem jo igynem mentem el magzatviz vetelre!

2009. szept. 16. 18:46
 9/26 A kérdező kommentje:
nekem is a genetikai vizsgálat eredménye lett ez.az ultrahang szuper,a véreredményem rossz.ezért küldtek most magzatvíz vizsgálatra,az biztosabb eredményt ad.
2009. szept. 16. 19:04
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk 1:155 lett az AFP küldtek amnióra, UH-n nekem se láttak semmit de mindenki hangoztatta ez nem 100%, ha v.mi lesz ők továbbküldtek. +csinálták az amniót ami nem fáj, kellemetlen, 3hét idegesség és kiderült makk egészséges kisfiú aki már 6hós. Én tudni akartam biztosra. Rengeteg a fals eredmény, ne aggódj, ami most nagyon nehéz, szorítok nektek. Kitartás! Ja amúgy én csak 22 voltam.
2009. szept. 16. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!