15 hetes terhes vagyok és a down -kór szűrés eredménye 1 :30 lett! Kétségbe vagyok esve, magzatvíz vételre megyek. Volt vki-nek ilyen eredménye? Magzatvízvétel milyen?
Szia!Biztos irnak még többen is,nekem 1:366 hoz lett az eredményem.Ma jött ki az AFP ami jo lett.De én elmentem egy 4D uh-ra,és ott is mindent rendben találtak.
Magzatvizvétel elött mindenképpen meg fogják nézni uh-on.
Azt mondják,h nem fáj,nem rosszabb,mint egy vérvétel.
A 12hetes uh-od milyen lett?Orrcsontot láttak?Nyaki redö mekkora volt?
Érdekes dolgok ezek,és Én már nem igazán értem.Kell az uh,ugye a 12. hétben a nyaki redő,orrcsont vizsgálata.Ott minden oké,hisz a down kóros babáknak nincs orrcsont,vastag nyaki redő.Neked normális esetben azt is mondhatták volna,hogy felesleges a plusz vizsgálat.Erre tessék!Biztos minden oké,viszont akkor meg hogy csinálják meg ezeket a fals eredményeket?Mert a végén bebizonyosodik,hogy tök egészséges a baba,az emberre meg a frászt hozzák rá.
Nyugodj meg,biztos megint egy baki,annyi ilyet olvastam már!Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?
34 éves vagyok,hál istennek már van egy 10 éves fiam és egy 3 éves egézséges gyerekem!!!
De most nagyon meg vagyok ijedve!!!
Nagyon örülnék ha tényleg semmi baja nem lenne!!!!
Biztos hogy megírom az eredményt!!!
Biztos egészséges,rengeteg ilyen történetet olvastam,mivel Én is most várom a kombinált tesztem eredményét.Mindegyik sztorinak az lett a vége,hogy a baba egészségesebb már nem is lehetne.Na igen,csak akkor ez a hú de szuper,nem is olcsó vizsgálat mi a fenének?
Rendben,várjuk az eredményt,és nagyon szorítok neked!++++
3.válaszoló
szia!
nalam meg az AFP eredmenyem nem lett jo engem is elakartak kuldeni magzatviz vetelre de elotte en elmentem genetikai UH. ra ahol hal istennek mindent rendbe talaltak! genetikusnal is voltam, o is mondta hogy a tobbi eredmenyem jo igynem mentem el magzatviz vetelre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!