Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes vagyok és a...

15 hetes terhes vagyok és a down -kór szűrés eredménye 1 :30 lett! Kétségbe vagyok esve, magzatvíz vételre megyek. Volt vki-nek ilyen eredménye? Magzatvízvétel milyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 17:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Szia!Igen okt.1-én megyek :)tényleg elírtam,ennél már csak a beutalom jobb ,az szept.31-re szól!

Szeretnék már én is túllenni rajta!

2009. szept. 24. 23:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Tegnap túlestem a biopszián,tényleg nem túl kellemes,de ki lehet bírni!:)A genetikusok nagyon jó fejek,kedvesek!3 hét múlva eredmény.

Az afp-ém tökéletes lett,31-es.

Mostmár csak az eredmény legyen jó!!!!!

2009. okt. 2. 22:20
 23/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jó lett az eredményem,egézséges a babám!!!!!

Kislányom lesz,nagyon örülök,és köszi mindenkinek a hozzászólását és hogy szorított nekem!!!!:)

2009. okt. 23. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Örülök neki:)Nekem is kislányom lesz:)

Boldog babavárást

2009. okt. 25. 10:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Na hála istennek, hogy minden rendben van. Nagyon örülök, nekem volt az amnio, már a 32. hetet taposom. Tudtam én, hogy nem lesz gond.

Nagyon sok boldogságot kívánok Neked és könnyű szülést.

32 km

2009. okt. 25. 12:01
 26/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Jó volt itt olvasni, hogy minden jól ment Neked. Én is 2 hét múlva megyek erre a vizsgálatra. Régen írtál ide, de az orvosok még most is ugyanazok ott.

Amúgy 1 hónap múlva költözünk mi is Monorra. :-)

2016. ápr. 20. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!