15 hetes terhes vagyok és a down -kór szűrés eredménye 1 :30 lett! Kétségbe vagyok esve, magzatvíz vételre megyek. Volt vki-nek ilyen eredménye? Magzatvízvétel milyen?
Szia!Igen okt.1-én megyek :)tényleg elírtam,ennél már csak a beutalom jobb ,az szept.31-re szól!
Szeretnék már én is túllenni rajta!
Sziasztok!Tegnap túlestem a biopszián,tényleg nem túl kellemes,de ki lehet bírni!:)A genetikusok nagyon jó fejek,kedvesek!3 hét múlva eredmény.
Az afp-ém tökéletes lett,31-es.
Mostmár csak az eredmény legyen jó!!!!!
Sziasztok!
Jó lett az eredményem,egézséges a babám!!!!!
Kislányom lesz,nagyon örülök,és köszi mindenkinek a hozzászólását és hogy szorított nekem!!!!:)
Örülök neki:)Nekem is kislányom lesz:)
Boldog babavárást
Na hála istennek, hogy minden rendben van. Nagyon örülök, nekem volt az amnio, már a 32. hetet taposom. Tudtam én, hogy nem lesz gond.
Nagyon sok boldogságot kívánok Neked és könnyű szülést.
32 km
Kedves Kérdező!
Jó volt itt olvasni, hogy minden jól ment Neked. Én is 2 hét múlva megyek erre a vizsgálatra. Régen írtál ide, de az orvosok még most is ugyanazok ott.
Amúgy 1 hónap múlva költözünk mi is Monorra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!