Van egy nyolc hónapos lányom és hát lehet, hogy terhes vagyok. Vannak is olyan jelek. Annyira kétségbe vagyok esve. Csak velem van ilyen helyzet?
Szia,
én is cerazettet szedtem amíg volt tejem 6.héttől a 3.hónap végéig, nekem azt mondta a doki, hogy nem lehetek terhes ha szedem, de mivel többen írták itt a fórumon hogy mégis összejött a baba, és konkrétan egy barátnőm is így lett ismét babás amikor 5 hónapos volt a kisfia és most fog szülni, ahogy egy csepp tejem sem volt én visszatértem a régi tablettámhoz. Persze nagyon szeretnénk kistesót, de csak jövőre, mert a kisfiam most még csak 8hónapos. Mindenképpen vegyél tesztet, már elég hamar pár napos terhességet is ki tudnak mutatni, hogy legalább bizonyosságot nyerj, aztán meglátod, de sokan eleve így tervezik, és utólag mindenki azt mondja jobban nem is alakulhatott volna, még ha húzos is egy ideig...
Üdv
Először is ne ess kétségbe.én a szoptatás elhagyása után 1 hónappal estem teherbe.igaz én akartam.úgyhogy a fiam 10hónapos volt,mikor is megfogant a tesókája.most 17hetes vagyok :-)
amennyire akartam,annyira kétségbe estem az elején.persze örültem,de igazán csak a 12.héten éreztem át igazán a boldogságot,hogy van.
tehát nem te vagy az 1.és az utolsó,aki fogamzásgátló mellett maradt terhes.csinálj tesztet,hogy megnyugodj.lehet,hogy csak simán késik.
nekem míg szoptattam gyógyszer nélkül inden hónapban késett 2-3napot.a végén már 34-35naposak voltak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!