Nektek mi jó a várandósságban?
Annyi, hogy lesz egy közös babánk a férjemtől, akivel szeretjük egymást.
Érdekes az is, mikor mozog a pocakban, persze csak az enyhe érzések, ha nagyon feszít, az már kellemetlen.
Amúgy én nem élek lila ködben, sosem voltam elájulva a 9 hónap alatt, hogy "jaj, de fantasztikus kismamának lenni"!
Engem inkább hátráltatott, noha szerencsére végig problémamentes voltam, de rossz volt, hogy nem tudom élni a megszokott életem, nem bírtam olyan nagyokat kirándulni, nem kerékpározhattam a hegyekben, csak óvatosan pár kilométert a városon belül, a vége felé meg kellett tervezni minden útvonalat, hogy kb. óránként találjak valahol wc-t...
Én már nagyon várom, hogy megszülessen.
41 heteskm
Hú akkor már nagyon a finisben vagy:) Én még csak 35 hetes.
Nekem az hogy jó időre elfelejthettem a havizást meg betétcseréket, na meg most már itthon lehetek, nem mondhatok túl sok jót. Talán csak a középső pár hónap.
Tényleg, a havi vérzést elfelejtettem, na ez is jó benne :))
Amúgy nekem tényleg csak a "végeredmény" lesz igazán jó, a baba csoda dolog, de ez a lassított életmód nem nekem való.
Én azt szeretem benne, hogy nem kell védekeznünk, nincs havi vérzés, hogy megnőtt a mellem és hogy végre büszke lehetek rá, hogy nagy a hasam :)
Amúgy a magzatmozgásokat is szeretem nagyon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!