Végre találtunk a kisfiúnknak nevet a férjemmel de gyakori, ettől ti még adnátok?
köszönöm szépen!
Tudom ám,hogy igazatok van.Mire oda jutok úgysem fog érdekelni.Különben is nincsen 2 egyforma ember.
Dániel is nagyon szép név,nekem is tetszik!Jó választás volt!
A többiek is biztos jót választottak,mert nekem általában a hagyományos,gyakoribb nevek mind tetszenek.
utolsó előtti,
nekünk apa nevét már megkapta:)
kedves utolsó,
igazad van.Én is félek attól,hogy 5 azonos nevű gyermek jár 1 csoportba,de ezt nehéz kivédeni.Eddig a nagy nem járt másik Márkkal együtt,viszont a csoportjában 3 Benedek és 3Júlia van,ami talán annyira nem is gyakori...szóval ezt tényleg nehéz kiküszöbölni.
Nekem gyakori nevem van,de most belegondoltam:sosem zavart eddig:)
Persze, így is lesz :)
Mi már 2 éve tudjuk mi lesz a neve, (most lettem csak várandós 3 hónapja) de mára a választott fiú nevünk nagyon gyakori lett. (Noel) De nekünk ez tetszik, ezt szeretnénk, és ezt is adjuk ha fiú lesz. Nem érdekel mennyire gyakori :)
Soha nem adnék a gyerekemnek ennyire gyakori és elcsépelt nevet, és nem is tetszenek ezek egyáltalán.
Más volt régen, amikor sokkal kevesebb névből lehetett választani, és más most is, amikor lehetne rengeteg név közül választani, de 10 - 15 nevet az unásig használnak + vannak a kirívóan külföldies + a rettenetesen cigányos + az eröltetett ősamagyar nevek, és nagyon ritka, amikor valaki egy kicsit egyénibb, de szép hagyományos nevet választ.
kedves 17es válaszoló.
köszönöm a válaszodat bár az indoklással nem értek teljesen egyet.
Sok név közül választanak az emberek (nézzél bele a top 100-as listába) és szerintem a "cigányos,külföldi" nevek nem gyakoriak.
Nálunk a bölcsi,oviba nem volt 1 Bence,Máté,Levente sem pedig ezek a leggyakoribbak.Volt Ágoston,Zente,Tamás,Noel,Albert,Viktor,Dominik szóval széles skála.
Az én környezetemben 1 pici Bence van,3 Ádám,1 Levente pedig állítólag sok van belőlük!
Engem egész addig nem érdekelt a gyakoriság amíg az utónévstatisztikát meg nem néztem.Csak innen tudom mi a sorrend és szerintem sok ember szintén innen veszi(a véleményét).
Lányokból is hiába gyakori a Luca,Lili,Jázmin,Emma én csak 1-1et ismerek.
De neked biztosan azért van ilyen rossz véleményed ezekről a nevekről,mert egy tucat fiú viseli körülötted.Szerencsére körülöttem nem.Arról pedig nem fogsz meggyőzni,hogy nem szépek,mert szerintem nagyon is azok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!