Szép név a Krisztián? A férjemnek a kedvence, ezt akarja adni a kisfiúnknak, de nekem valahogy még nagyon fura ahogy kiejtem, stb.
Szép név,és mostanában elég ritka.
Nem kell becézgetni,így szép.
Ezt nem lehet így megmondani, ugyanis az ízlés relatív.
Valaki szerint szép, valaki szerint nem.
Ha ide írnak 11-en olyat, hogy szép, 8-an olyat, hogy nem, 5-en olyat, hogy nekik más a kedvenc nevük, akkor közelebb leszel a döntéshez és Neked jobban / kevésbé fog tetszeni? :)
3-as: igen, ez volt a második fő oka, ugyanis sokat járunk külföldre.
4-es: nálunk nem kérdés, mert egyből két fiú érkezik, a másik kisfiú kapja az én egyik kedvenc és választott nevemet.
6-os: ez nem igazán új, hogy relatív meg ízlés dolga stb.
igen, más véleményre lettem volna még kíváncsi, mert ha 8-an írták volna pld. azt, hogy cigányos, akkor elgondolkodtam volna rajta. Meg néha jól jön mások véleménye, mert családon belül úgyis mindenki azt mondja, hogy szép név. Tudom, ez is a mi döntésünk és senki más véleménye nem kellene, hogy számítson, de amikor biztosan tudok valamit nem is érdekel.Amikor nem vagyok 100% meggyőződve, akkor kell egy kis löket, ennyi:-)
Azért köszi a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!