Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismami vagyok....

20 hetes kismami vagyok. Találtunk egy kiscicát a boltban, s megsajnáltuk?

Figyelt kérdés

Elvittük egy családi házba. Két helyen megkarmolt. Nem vérzett, csak félt és kapaszkodott.

Lehet valami bajom belőle?

Köszönöm a válaszokat!

---

Kérem, akik annyit akarnak, hogy minek fogtam meg, azok ne válaszoljanak! Nekik is köszönöm!

2010. jún. 1. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
macskákat nem szerencsés kismamáknak tartani. én a helyedben jelezném a dokinak! inkább fuss egy felesleges kört, minthogy legyen vmi következménye.
2010. jún. 1. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Holnap úgyis megyek hozzá. Mindenképp megemlítem neki. 10 éve van cicám, de még nem estem át a toxoplazmán, csak emiatt kérdeztem.

Köszönöm a válaszod!

2010. jún. 1. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

nézesd meg dokival, bár nem lesz semmi baj, de jobb biztosra menni, max. fertőtleníti

és szép dolog, hogy befogadtátok a cicát:)

2010. jún. 1. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is sebfertőtlenítés, aztán egy telefon a dokidnak. (Ha nincs, akkor a körzetidnek.) Biztos ami biztos.

üDV!

2010. jún. 1. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyire rendesek vagytok! :)

A fertőtlenítés megtörtént, s holnap megnézi a doktor úr is!

További szép napot Nektek!

S még egyszer köszönöm! :)

2010. jún. 1. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Én ugyan a "minek fogtad meg' tábort erősítem, nem akarlak támadni, ezért most ezt a gondolatomat nem fejtem ki részletesebben. Attól is függ, milyen a macska, szabadban élt-e egy udvaron, vagy épületen belül stb. Azért, mert Bármi lehet a körmén! Ha egy picit is vérzett a karmolás, akkor igen, lehet bajod tőle, de ezt te is tudod, különben nem tetted volna fel a kérdésed. Azt gondolom, hogy nem nagy az esélye, de pont ezt és pont most nem kellene kockáztatni! Egyértelműen orvos segíthet! L27
2010. jún. 1. 15:50
 7/7 A kérdező kommentje:

MEgkérdeztem, megmutattam, azt mondta, hogy semmi baj nem lehet ebből, ez is mint sokminden más túlságosan fel van fújva! :):):)

További szép napot Nektek! :):):)

2010. jún. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!