Kullancsot találtunk a kisfiamban. Mire kell odafigyelnem? Meddig kell figyelni?
Figyelt kérdés
Szerintem még nem szívta meg magát, mert nagyon kicsi volt, és sikerült is egyben kivenni. 2 hét + 2 napja múlt, hogy megkapta a kullancs elleni oltás 2. adagját. Ilyenkor már védett az agyhártyagyulladás ellen?2011. ápr. 12. 21:52
1/3 anonim válasza:
hát ..még nem.
a kullancsot el lehet küldeni vizsgálatra hogy fertőző -e
2/3 anonim válasza:
De igen,csak nem 100%-ban.
Nekem az orvos mondta amikor "gyorsítottat" akartam adatni a gyerekeknek.100%-ban csak a 3 után véd.
3/3 anonim válasza:
Véd, de nem teljesen. Ilyenkor pár napig figyelni kell, hogy a helye nem vörösödik, duzzad meg, váladékozik, stb. Nincs-e láz, hőemelkedés. Ha 1 hét után sincsenek ilyen tünetek, akkor ne aggódj. Vagy hívd fel a dokit és kérdezz rá, végülis az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!