Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen még nem találtunk...

27 hetesen még nem találtunk nevet a fiunknak. Hasonló cipőben Valaki?

Figyelt kérdés
Van amik szóba jöttek nálatok? Mi nagyon nem tudjuk mi legyen :S
2011. márc. 30. 08:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még van jóesetben 13 hetetek gondolkodni. Nekem a meglevő fiam Barnabás, a pocakban nem tudjuk fiú-e vagy lány lapul, de ha fiú, akkor vagy Áron lesz, vagy Nándor.
2011. márc. 30. 08:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi a kisfiunknak a 40+4 napon talaltunk nevet. 40+6 napra szuletett :-) Larionnak hivjak.
2011. márc. 30. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, ha most is kisfiu, akkor Hunor lesz. Kislanynal bajban vagyunk, ferjem Viragot szeretne. En nem.
2011. márc. 30. 08:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Az elsö gyerekeimnél elég korán eldöntöttük a neveket: Gábriel, Glória(ikrek), most 36 hetes terhes vagyok, de még most sem teljesen biztos. Szerintem ha a kezembe tartom a kislányomat akkordöntjük véglegesen el hogy mi áll jól neki. Tervbe vannak: Sophia,Kamilla,Fiona
2011. márc. 30. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs. Első gyereknek 24.héttől már volt neve, a másodiknál (lány) 37.hétre lett csak végre nevünk, most 24 hetes vagyok fiút várunk szerintem ahogy elnézem még a 40.hétre se lesz nevünk, egyrészt alig van ami tetszene, másrészt ami nekem tetszik, apának nem és fordítva, harmadik meg hogy a vezetéknév néhányat kiszór még ezek közül is, mert egyszerüen nem hangzik együtt jól.
2011. márc. 30. 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Én már a 8. hétben kitaláltam a neveket :) Az első keresztnév nem szokványos lesz, a második keresztnév pedig megszokott. ennyit árulok el :)
2011. márc. 30. 09:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia nekünk már a teherbeesésem elött megvoltak a nevek a párom és én is szerettük volna ha nem közben gondolkodunk még azon is fiu nevekből Dominik, Bence, és persze apuka neve jöhetett szóba Tibor de a Dominikra esett a választás lány névből Ketrin, Léne, és az enyém jöhetett szóba Kitti de a ketrinre esett a választás ha második lány lessz akkor ő Léne lessz ha fiu akkor Bence
2011. márc. 30. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Első fiam Márton. A másodikat augusztusra várjuk, ő is kisfiú lesz és a nagy nevezi el, ezért elég képlékeny még a dolog. Volt már Donát, Máté, jelenleg Levente a befutó. (hátha valamelyik megtetszik:)
2011. márc. 30. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
ugyan én még csak a 23 hetet fejezem be holnap, de valószínű, hogy a 27-en sem lesz még neve. Lány nevet már kb 8 hetesen találtunk, de kiderült, hogy fiú lesz. Na azóta szenvedünk a nevekkel. Szerintem majd ha megszületik és megkérdezik mi legyen a neve, akkor rávágunk valamit, ami elsőre eszünkbe jut :)
2011. márc. 30. 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:

szia

nekunk kislanyunk lesz es mir vagy zsanett kuzul valasztottuk ugy hogy a zsanika gyozott:):)

ha fijam lett volna akkor meg ádam vagy árian lett volna a ferjem az adam mellet en meg az arian mellet voltam de csjszi lesz:)!

2011. márc. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!