26 hetes terhes vagyok és vásároltam a fiunknak egy-két ruhát olcsóbban mint a bolti ár. Korán vásároltam?
Én a 27. hétben vagyok. Nekünk már rengeteg ruhánk van, kaptunk, vettem. Babakocsink, kiságyunk matracunk stb. már van.
Igaza van az előttem szólóknak. Ha nem vagy babonás akkor vásárolj, amikor jó áron hozzá tudsz jutni valamihez. ahhoz meg idő kell. Tényleg nem lehet tudni, hogy 3-4 hét múlva milyen idő, útviszonyok lesznek és mennyire leszel mobil.
Szerintem nem vásároltál korán. Ha kedved van hozzá, és szívesen csinálod, akkor rajta. Arra érdemes odafigyelni, hogy az 50-es, 56-os méret elég rövid ideig lesz jó a babára, kb. 1-2 hét. Érdemes a nagyobb méretekből venni többet. Vannak használt ruha boltok és turkálók is, ahol nagyon jó áron lehet venni ruhákat a babának.
Boldog babavárást kívánok!
Szia!
Én nagyon ajánlom a Vaterát- Tesz-Vesz-T!
Iszonyat jó kis rucikat lehet kapni a babáknak, és mivel, mint az előttem szóló is írta, az 56-os méret viszonylag hamar feleslegessé válik, nagyon sokszor akár a Ft-ért is hozzájuthatsz rugihoz, body-hoz.
Nagyon jó kis babacsomagokat is lehet pár 100 Ft-ért venni.
Érdemes körülnézni szerintem, a kutya se mondja meg, hogy használtan vetted.
Üdv.
Szia!
Előző vagyok.
Pl.Nézd meg ezt a csomit:
Igaz, ez kicsit húzósabb ár, de gyönyörű cuccok.
Üv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!