A Tescó-ban vásároltam rugdalódzókat és bodykat, ugye nem gáz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 22:36
3/17 anonim válasza:
Én is vettem ott is bodykat még az elején, meg bababoltban is. Hát vicces módon a Tescos bodykat úgy nőtte ki a gyerek, hogy újszerűek voltak, míg a háromszor annyiért bababoltban vásároltak úgy néztek ki az első mosás után (amikor még nem is volt a gyereken), mintha a kutya szájából húztam volna elő. Szóval én sehol máshol nem vettem utána bodyt például csak a Tescoban, ha ciki ha nem.
4/17 anonim válasza:
Egyetértek az elöttem szólókhoz,miért lenne gáz??????
Én ott is szoktam venni ,nagyon is jók már több hónapja használom a bodykat és rugikat és teljesen meg vok elégedve a minőségükkel!!
Hát tudod néha még jobb is mint egy pl kenguru goldos cucc!!
üdv egy 10 hós babuci anyucija
5/17 anonim válasza:
Ha gáznak érzed, akkor minek mész oda vásárolni? Ha nem érzed annak, akkor utána minek megkérdezni? Szerintem éppen elég sokan vásárolnak a Tescoban.
7/17 anonim válasza:
dehogy gaz,hidd el mindenki vasarol ott,es nem csak rugikat,jo es olcso.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Nekem csak jó tapasztalataim vannak mind a gyerek mind a felnőtt ruhákkal kapcsolatban.
Sokszori mosás után is tartják a színűket, formájukat.
És árban is nagyon jók!
9/17 anonim válasza:
a Tesco-s babaruhák nagyon jó minőségűek, én is szoktam ott vásárolni a gyerkőcnek
10/17 anonim válasza:
Mivel ruhaipart tanultam,így hála az égnek nem tudok venni rossz minőségűt!A Tesco-s az egyik legjobb!Nem nyúlik,nem szakad és gyönyörűek!Bár drágább mint nálunk a babaoltban,de egyet-kettőt én is fogok venni ott,mert nem bírom ki a kis pulcsijukat macis kapucnival!!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!