Tegnap vasaroltam anyukammal és véletlenül ahogy fordult a bevásárlo kocsival annak sarkával megütötte a hasamat. Nem nagyon de megijedtem es elkezdtem sirni a bolt közepén! Attol hogy nem lesz e valami baj? De ugye nem? 14 hetes vagyok!
Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Még annyira pici a baba a pocakodban és annyira ki van párnázva, hogy lehetetlen hogy egy ekkora kis ütést megérezzen! Ha majd nagyobb lesz a hasad akkor is biztosan előfordul, hogy az asztal sarkába, szekrényajtóba stb. beütöd. De ők ezt meg sem érzik!
A sírás is csak azért tört ki belőled, mert most érzékenyebb vagy, és érthető, hogy megijedtél!
Ne aggódj, ha valami baj lenne, akkor görcsölnél, véreznél, de itt szó sincs ilyesmiről!
Boldog babavárást!
Szia
Szerintem sincs semmi baj! Nekem is 14 hetesen volt egy hasonló helyzetem, csak engem torna órán ütött meg az egyik gyerek véletlen. Én is nagyon megijedtem és a kórházig végig bőgtem az utat, de a dokim megnyugtatott, hogy semmi baj nincs, csak megijedtem. (Nekem azért kellett mennem a dokimhoz, mert elkezdtem egy kicsit görcsölni, ami az ijedtségtől volt, a doki szerint)
Szerintem nem kell izgulnod, nincs semmi baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!