Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hosszu ido utan vegre pozitiva...

Hosszu ido utan vegre pozitivat teszteltel? Meselnel e a varva vart pillanatrol? Mennyi ido utan sikerult? Milyen "praktikaval"? Es mit ereztel a 2 csik lattan? Mit tanacsolnal a most varakozoknak?

Figyelt kérdés
Szeretnek nehany sikerelmenyrol olvasni biztataskent. Szeretnem tudni, hogy van remeny. Es a sok csalodott honap utan megerkezhet a csoda. Elore is koszonom annak aki valaszol.
2012. nov. 26. 19:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi a férjemmel 5 hónapig próbálkoztunk,sikertelenül.Aztán teljesen belefáradtam.Úgy döntöttünk,hogy szüneteltetjük a baba dolgot,5 hónap után döntöttük el,hogy akkor ismét hajrá!És ki hitte volna,de már az első hónapban össze jött a baba!7 napja késett már mikor csináltam tesztet(pedig nem akartam,mert gondoltam késik).Hát...mikor megjelent a két csík...nem hittem a szememnek,azt kérdeztem,hogy ez meg,hogy lehetséges?Úgy remegtem,hogy majdnem kiesett a teszt a kezemből mikor férjemnek mutattam.Én azt tanácsolom a várakozóknak,hogy ne görcsöljenek rá,csak szeressék egymást!!Mi is ezt tettük,és meglett az eredménye.Tudja az a kis élet,hogy mikor kell jönni:) 15 hkm
2012. nov. 26. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év után sem sikerült a csoda.Kiakadtam,feladtam,sírtam,és azt fújtam,hogy nekem még ez sem sikerül.Aztán 2 hónapig azt mondtam:belefáradtam.Az alatt a 2 hónap alatt feltöltődtem pozitív energiával,és úgy álltam hozzá,hogy sikerülnie kell,sikerülni fog,mert AKAROM,MERT NAGYON SZERETNÉM.Az újrakezdéstől számítva a 4.hónapban pozitívat teszteltem.A kezem remegett,majd körbeugráltam a lakást,nem hittem el.Mai napig,ha arra a napra gondolok,elkezd remegni a kezem.Jövő hónapban töltöm a 30-at és van egy gyönyörű 5 hetes kislányom,én pedig a világ legboldogabb anyukája vagyok!:)Nektek is sikerülni fog,ne add fel!
2012. nov. 26. 19:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! Kiderült, hogy PCOS szerkezetű mindkét petefészkem. Az orvosom azt mondta, hogy igen csekély az esély arra, hogy sikerülni fog a baba. Megkért, hogy nem egy év hanem hat hónap próbálkozás után ha még nincs semmi akkor mindenképp menjek vissza hozzá mert gyógyszeres rásegítés kell. Nagyon letörtem és egyből bele is vágtunk a dologba félve attól, hogy hosszú és küzdelmes lesz mire lehet babánk. A legnagyobb meglepetésemre a harmadik hónap után nem jött meg. Csak úgy gubbadtak a szemeim amikor megláttam a két csíkot és persze nagyon boldog voltam. Sok sikert kívánok Neked is mert igen is van, hogy sikerül annak ellenére, hogy nem adnak neki igazán esélyt. 34hkm
2012. nov. 26. 19:35
 4/16 anonim ***** válasza:

nekünk nem kellet sokat várni a kis csodára :)

május elején kezdünk neki, amolyan mindent bele módszerrel.. nem néztem a napokat, csak majdnem minden nap együtt voltunk. aztán abban a hónapban megjött. én nem keseredtem el, tudtam, hogy nem jön össze egyből, viszont párom egyből akart menni dokihoz kivizsgálásokra...de lebeszéltem róla. aztán a következő hónapban folytattuk és meg is lett az eredménye:)

a nemvárt napján erős pozitívat teszteltem. vigyorogtam mint a tejbetök :) párom már az arcomon látta, hogy sikerült.

nagyon boldog voltam, de kétségbe is estem, hogy most hogyan tovább. felhívtam a dokim, hogy pozitív lett a teszt mikor menjek. adott időpontot elmentem. minden oké volt szerencsére.

nagyon boldog vagyok azóta is, hihetetlen érzés :)

amit az első válaszoló írt abban nagy igazság van: nem szabad rágörcsölni, jön minden ahogy kell :)

sok szerencsét, és mielőbbi babásodást ;)

2012. nov. 26. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

PCOs , Ir-es vagyok. egyik petevezetékem el van záródva. 5 év sikertelen próbálkozás után ( 6 inszem, 2 lombik, számtalan spontán hónap) végre pozitív lett a tesztem egy spontán hónapban. Most 4, 5 éves a kisfiam.

2012. nov. 26. 20:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Hihetetlen feltoltodest jelent. Nagyon remelem, hogy hamarosan en is meselhetek majd milyen erzes 2 csikosnak lenni. Boldog babavarast es babazast nektek :)
2012. nov. 26. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi csaknem ket evig probalkoztunk. Aztan elmentunk orvoshoz (azert nem elobb, mert kulfoldon elunk, de csak a ferjem volt svajci allampolgar, en meg ingaztam Mo-Svajc kozott es nem volt betegbiztositasom), aki nagyon gyorsan kivizsgalt mindkettonket es mindent szupernek talalt. Ettol meg jobban letortem, hisz ha nincs baj, nincs mit kezelni. Csinalt meg egy hydrosonogramot, mikor a mehbe vezetett folyadekot, es nezte uh-n hogy atmegy-e a folyadet a petevezeton. A balon nem ment at, ezert kiirt laporoskopiara es megjegyezte, egy het mulva jobb oltalt lesz peteeresem. Es gyogyszert is irt, hogy azon a napon mikor megjon, szedjem azokat be, hogy kesleltesse a kovetkezo peteerest a vizsgalat miatt. Ill. hivjam fel ha megjott hogy egyeztessunk idopontot. En mondtam neki, hogy nekem oramupontossagu a havim, mar most is csinalhatunk termint, de azt valaszolta, hogy neki sosincs ezzel a laporoskopiaval szerencseje, csak hivjam fel. Fel is hivtam, de azert mert pozitivat teszteltem!! Tudtam, ereztem a nemvart napjan, hogy terhes vagyok! Biztos a jobb oldali petevezeto is el volt kicsit tomodve, de a folyadek megtisztitotta. 3 eves most a kisfiunk.

Mivel biztos voltam, hogyha meg egy babat szeretnenk, ugyis kell menjek "mehzuhanyra", ugy doltottem hogy foloslegesen koltok en fogamzasgatlora, igy mikor a kisfiunk kb.10 honapos volt, abba is hagytam. Kereken az elso szuletesnapjan fogant meg a kishuga, aki most 16 honapos! :-) nagyon orultunk neki! Most azert vedekezunk...:-)

2012. nov. 26. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:

2010. májusában elhatároztuk h nem védekezünk ha jönni szeretne jöjjön:), júliusban pozitívat teszteltem...majd sajnos augusztusba elvetéltem, mivel spontán vetélés volt én nem kellett kaparni így csak az első mensit kellett megvárni, 5hét volt és újra próbálkozhattunk...mondanom sem kell h rágörcsöltem h azonnal ott legyen megint...a párom közben csak bizonyos időközönként tudott csak hazajönni...külföldi munka általában a ciklusom 23.napjától a 5-6. napjáig tartózkodott itthon a dokim meg is mondta h így vajmi kevés esélyünk van....!

De én akkor is annyira bíztam benne! Aztán jött a sok csalódásos hónap...ha már 1-2napot késett tesztelgettem...aztán jött 2012. tudtam h márciustól itthon lesz 2hónapot és bíztam benne h már márciusban úgy jön haza...és igazam lett 30-án lesz peteérésem ő pedig 26-án jön...erre mit ad isten nem jöhet csak 31-én este...na mondom akkor ez van nekem soha nem lesz már babám...április 15-én azon kaptam magam h késik és h a mensi előtti 2-3napi barnázásom sem jelentkezik...szaladtam tesztért a tescoba:), és s

csináltam is egyből és ott volt a két csík nem akartam hinni a szememnek...és most itt feszeng még a pocakomban, de egy hónapon belül már a karjaimban fogom tartani a kicsi lányomat:)!!!

Mindig van remény!!! Csak tényleg nem szabad görcsölni...csak az a baj h ezt könnyű mondani amikor benne van az ember akkor nehéz!!!

2012. nov. 26. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, a kisfiamnal ket tesztet csinaltam, bar az elso is nagyon eros pozitiv volt, a kislanyomnal mar csak egyet, es megvan meg mind a harom. Az elsonel ugy remegett a kezem, hogy alig birtam tartani a tesztet! A masodik alkalommal pedig, mivel nem volt tervezett, egy hettel az elmaradt mensi utan csinaltam mert azt hittem elszamoltam magam :-)
2012. nov. 26. 20:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, elozo elotti voltam
2012. nov. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!