Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért őrültem meg egyik...

Miért őrültem meg egyik pillanatról a másikra 35hetesen?

Figyelt kérdés

Ma reggel óta nem lehet hozzám szólni, mindenkivel csak flegmán, kiabálva tudok beszélni, úgy érzem mindenki idegesít(kivétel párom). Zavar minden. Ha az ágyon nem úgy áll a takaró ahogy kéne, elkezdek hisztizni ha nem tudom rendesen megigazítani, mindent büdösnek találok. Ma az összes kispárnát ki akartam mosni, merthogy büdös, de aztán nem volt kedvem hozzá. Utálom ha hozzám szólnak, utálok mindent. Mi van velem? Kezdek magamtól megijedni komolyan mondom :( Zavar, hogy így beszélek a szeretteimmel, de egyszerűen nem tudok mit csinálni :(

A hormonoktól lehet? Vagy ez a terhesség vége felé gyakori?

2011. dec. 13. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egész terhességeim alatt ilyen szoktam lenni.

Most uralkodom magamon (3. terhesség) szedj magneb6-ot igyál citromfűteát.

2011. dec. 13. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos a hormonok meg ez a hülye abnormális időjárás. Ma azt hittem tavasz van, még a madarak is csicseregtek kint. Én is 35 hetes vagyok, én normális vagyok e elég egy rossz szó és halálra sértődök. Próbálok uralkodni magamon. Én szedek magnéziumot is.
2011. dec. 13. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Felborult a hormon haztarttasod.,ez normalis,.en is ideges tipus voltam terhessegem alatt,.engem a parom idegesitett,.ha valamit mondott a hajam az egekbe alt es idegbeteg voltam,.en is szedtem a magneziumot b6 .,es tenyleg jobb volt!!ez is elmulik ,.hamarosan,.elore is konnyu szulest!!
2011. dec. 13. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is teljesen zizi vagyok már 2 napja! 32 hetet töltöm éppen ma. Minden idegesít, folyton bőghetnékem van, mindent sötéten láttok! Lehet ez a téli vagy a szülés előtti depi?
2011. dec. 14. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!