Most már kezdek egyre jobban kiborulni. Már egy jó hete így van ez. Normális ez? Vagy valami bajunk lehet?
Figyelt kérdés
23. hetes vagyok, úgy 4 hete érzem a babám. De az utóbbi hétben alig mozgott. Van hogy egy két napig be sem jelentkezik. És mikor mondjuk este érzem (mert általában csak este érzem), akkor is csak olyan pici rezzenéseket, mint az elején. Az elején sem volt egy "örökmozgó", de az utóbbi 2 hét teljesen kiakasztott. Baja lehet? Mit csináljak?2009. aug. 17. 08:11
1/4 anonim válasza:
Legokosabb,ha elmégy orvoshoz.Legalább nem aggódsz utána.
2/4 anonim válasza:
Valószínüleg nincs semmi baja, mert a mozgást sokszor befolyásolja az időjárás is (ezt tapasztaltam magamon is). Persze ha már egy hete kétségek között vagy a legjobb ha elmész orvoshoz és megnézetde magad, már csak azértis, mert teljessen csak így tudsz megnyugodni, márpedig azis befolyásolja a baba mozgását.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is menj dokihoz, de a mocorgásuk teljesen változó. Ráadásul érzékenyek az időjárásra, meg anyu hangulatára is.
4/4 anonim válasza:
Szia!Én 21 hetes vagyok,nekem 2 napig alig jelentkezett be.Elmentem a dokihoz,megnézte és minden rendben van a babával.Megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!