Meddig tart még a szopási sztrájk, mert már kezdek nagyon kiborulni? Már egész nap elutasít engem.
Én voltam, aki korábban már tett fel kérdést itt, és ma voltam a gyermekorvosnál, ahol csak picit piros torkot láttak, mást nem. Ma már egész napos a cici elutasítás, mit tegyek??
Annyira nehéz. :(( Olyan, mintha már nem is szeretne engem, már nem is mosolyog rám annyit. :(
Köszönöm a megnyugtató válaszodat. Tényleg írhatok Stefixnek? Nem szeretném feladni, csak ma úgy látszódott, hogy a babám már feladta és én meg vele együtt. :(
De nem akarom.
Persze, ő ajánlotta, hogy akinek gondja van annak megadja a számát ha ír neki! Írj neki! Én úgy becsülöm, hogy nem a táp után kapkodsz, nagyon szívesen segítek én is, de ő szakember, biztosan többet tud.
Kitartás!!!
Nagyon aranyos vagy, tegnap este már írtam is neki.
Már nagyon fáradt voltam, de a lényeget le tudtam írni.
:)
Figyelem ezt a kérdést, mindenképp írd meg mi van veletek, drukkolok nektek nagyon!
Próbálkoztok a szopival amúgy? Vannak sikerek? Mi a helyzet?
Nagyon aranyos vagy, ma volt siker, igaz, már nagyon álmos volt, egy picit sírt az elején, aztán alvás közben szopizott. Majd még ma meglátom, hogy ébren is elfogadja-e a cicimet.
Jajj, nagyon izgulok ám. :)
Nem tudom, hogy olvastok-e még, de ma sikerem volt. Úgy néz ki, kezd visszaszokni a cicimre, ma egyszer volt csak elutasító, viszont rövidebb idegig szopizik és kicsit furcsán kapja be a cicit, olyan óvatosan, kisebb szájkörrel, vagy hogyan is írjam le.
Most már csak a tejemet kellene visszahozni és aztán a következő lépés lenne a hízás.
(remélem, nagyon bízok ismét)
A cumisüveget elhagytuk végleg, nem adunk neki többet se vizet, se tejet.
Meglátjuk
Stefix aranyos volt, mert írt.
Persze, hogy figyellek, és örülök Neked(Nektek) nagyon!!!
Élő példa vagy, hogy kitartással, segítségkéréssel igenis sikerül! Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!