Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tart még a szopási...

Meddig tart még a szopási sztrájk, mert már kezdek nagyon kiborulni? Már egész nap elutasít engem.

Figyelt kérdés

Én voltam, aki korábban már tett fel kérdést itt, és ma voltam a gyermekorvosnál, ahol csak picit piros torkot láttak, mást nem. Ma már egész napos a cici elutasítás, mit tegyek??

Annyira nehéz. :(( Olyan, mintha már nem is szeretne engem, már nem is mosolyog rám annyit. :(

2011. jún. 28. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nehéz, de ki kell tartani. Hívj fel egy szoptatási tanácsadót, vagy írj itt privit xstefix -nek, megadja a számát, és beszélj vele telefonon, ő is szakember. Biztosan tud okosat mondani. Nem tart sokáig, csak nehéz kitartani. Próbálkozzatok, sokat, mindig, félálomban, alva, ébren, ülve, fekve, párnával, más tartásokkal, csak ne add fel.
2011. jún. 28. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszodat. Tényleg írhatok Stefixnek? Nem szeretném feladni, csak ma úgy látszódott, hogy a babám már feladta és én meg vele együtt. :(

De nem akarom.

2011. jún. 28. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze, ő ajánlotta, hogy akinek gondja van annak megadja a számát ha ír neki! Írj neki! Én úgy becsülöm, hogy nem a táp után kapkodsz, nagyon szívesen segítek én is, de ő szakember, biztosan többet tud.

Kitartás!!!

2011. jún. 28. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, tegnap este már írtam is neki.

Már nagyon fáradt voltam, de a lényeget le tudtam írni.

:)

2011. jún. 29. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyelem ezt a kérdést, mindenképp írd meg mi van veletek, drukkolok nektek nagyon!

Próbálkoztok a szopival amúgy? Vannak sikerek? Mi a helyzet?

2011. jún. 29. 09:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, ma volt siker, igaz, már nagyon álmos volt, egy picit sírt az elején, aztán alvás közben szopizott. Majd még ma meglátom, hogy ébren is elfogadja-e a cicimet.

Jajj, nagyon izgulok ám. :)

2011. jún. 29. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy olvastok-e még, de ma sikerem volt. Úgy néz ki, kezd visszaszokni a cicimre, ma egyszer volt csak elutasító, viszont rövidebb idegig szopizik és kicsit furcsán kapja be a cicit, olyan óvatosan, kisebb szájkörrel, vagy hogyan is írjam le.

Most már csak a tejemet kellene visszahozni és aztán a következő lépés lenne a hízás.

(remélem, nagyon bízok ismét)

A cumisüveget elhagytuk végleg, nem adunk neki többet se vizet, se tejet.

Meglátjuk

Stefix aranyos volt, mert írt.

2011. jún. 30. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy figyellek, és örülök Neked(Nektek) nagyon!!!

Élő példa vagy, hogy kitartással, segítségkéréssel igenis sikerül! Gratulálok.

2011. jún. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!