Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedülállo anyukák, nem...

Egyedülállo anyukák, nem szoktatok kiborulni?

Figyelt kérdés
Ma azon kaptam magam, hogy a 7 hos fiam vigyorog rám mint a tejbetöki,én meg csak bőgök.Nem akarom ezt,de néha kibukok,hogy nem kellünk az apának. Megértetek,vagy én vagyok ilyen depis?
2010. okt. 15. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
ne idegeskedj az a babára is kihat és rossz neki ha téged sirni lát! hidd el én nem vagyok egyedül álló és még is ki szokott borulni a bili ez természetes elhiszem hogy egyedül nehezebb de egy olyan ember aki nem tudja értékelni a gyerekét és a gyereke anyját az egy könnyet nem érdemel kitartás!
2010. okt. 15. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
szia, valahol megértelek, mert én nem vagyok egyedülálló, de így is kibukok néha. sokat vagyunk kettesben a kislányommal, mert az apja dolgozik persze, sokat, rokonok meg 400 km-re, anyukám már meghalt, apukámnak másik családja van....ilyenkor erőt veszek magamon, hogy a kislányom nem tehet semmiől, és nem egy depigépre van szüksége anya gyanánt. de nehéz , az biztos! nincs kisgyerekes barátnőd? az segítene talán, ha öszejárnátok. nekem nyáron lett egy barátnőm a játszóról, és sokat vagyunk együtt.
2010. okt. 15. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Dehogy vagy depis!!!Ez teljesen normális reakció tőled!Ne viccelj én sem viselkednék másként,főleg ahogy magamat ismerem,ha ilyen helyzetben lennék!

Próbálj meg arra törekedni/tudom,hogy nehéz/hogy a babuci előtt ne mutasd ki a bánatodat!Hiszen neki csak te vagy és rá is hatással van a te hangulatod!

Mindíg nagyon elszomorít ha egyedül maradt anyukákról olvasok!Fel a fejjel! Te százszor különb vagy mint amilyen nőt a volt párod megérdemel!

Neki pedíg azt kívánom,hogy majd ha egyszer ráeszmél,hogy úristen van egy gyerekem és esetleg próbálja majd rendezni vele a kapcsolatát,akkor ugyan azt kapja vissza majd a gyerekétől amit ő adott!

Tényleg tiszta szívemből kívánom,hogy jóra forduljon a sorsod,és hidd el számodra is létezik egy olyan ember aki téged és a babádat annyira fog szeretni és elfogadni amennyire megérdemled!Bocsi csak kiborultam kicsit!

Kitartás!!! Csodálatos ember,anya,nő vagy! Még így ismeretlenül is!És a gyerkőc kárpótolni fog minden keserűségért!!!

2010. okt. 15. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyre ritkábban jut az eszembe ez, hogy nem kellünk neki. Lassan nyolc hónapja, hogy elköltözött a gyerekek apja. Azóta néhány alkalommal már visszajött volna, ha kicsit is biztatom, de nekem jó így, ahogy most van. Nincs idegeskedés, számonkérés, veszekedés, vita. Hiába ígérne bármit, egy idő után úgyis kezdődne minden elölről. Mondjuk én minimálisra csökkentettem azt az időt, amit ilyenfajta "gondolkodással" töltök.
2010. okt. 15. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:

én elég egyedülállónak érzem magam a gyerekkel, bár "hivatalosan" van egy férjem.

de igen, ki szoktam borulni, de erőt kell gyűjteni a gyerek miatt és menni tovább!!

mi innen nem tudjuk megítélni, hogy depis vagy-e, ha úgy érzed, kérj segítséget szakembertől, én is ezt tettem néhány hónapja. nekem sokat segített, más szemszögből megvilágítani a dologkat, úgy , hogy ezekre magamtól jöttem rá a beszélgetések alkalmával.

2010. okt. 15. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled, én is kiborulok néha. Én három gyerekkel vagyok egyedül. A nagyok már iskolásak, ők sokszor a leckével készítenek ki. A kicsi 2 és fél hónapos, őt nem akarta az apja. Eddig kétszer látta, mert én nagyon akartam. Mára eljutottam oda, hogy inkább soha többé ne is lássa. Tudom ez nem lenne a babának jó, de olyan ember akin az egyik nap még azt látom, hogy tetszik neki a baba, és büszkén mutogatja, miközben nem is akarta, a másik nap meg már kizavar a munkahelyéről, mert két percre megkértem, hogy fogja meg a gyereket míg én elintézem a dolgom (ugyanis egy helyen dolgoztunk) szóval az ilyen ember már nem is érdemli meg a gyerekét. És igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy remélem majd nagy korában ezt a hozzáállást kapja vissza majd a gyerekétől is. És még azon mesterkedik, hogyan lehetne minél kevesebb gyerektartással megúsznia + lejárat a munkahelyen.

Nem egyszerű az élet, de a gyerekekért mindent túl kell élni. Fel a fejjel neked is, és próbálj meg mosolyogni, bár tudom nem mindig sikerül!

2010. okt. 15. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok.
2010. okt. 15. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
3 gyerek+egy kutya.5.napja nem alszom,mert tüzelnek a szukák és az én kankutyám vonyít!kicsit sem vagyok ideges!Apuka miatt már nem borulok ki.A lányunk névnapja a héten volt,eszébe sem jutott.
2010. okt. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!