Van olyan egyedülálló anya, aki albérletben él a gyermekével?
Figyelt kérdés
havonta mennyi pénzből élnek meg?Ha 2-en van az ember,még akkor is nehéz,nem hogy igy,érdekelne ha van ilyen.Sajnos úgy néz ki mi is,én és a kisfiam is erre a sorsra kerülünk,de nem tudom még mi lesz...2011. máj. 11. 21:16
1/1 anonim válasza:
Én igaz, nem így élek most(de nem sokkal jobban)
Édesanyám két gyereket neveld egyedül albérletben,nem volt könnyű.Bár ez függ, hogy mi a munkád, mennyit segítenek a rokonok, és mennyi a jövedelmed!
Gyerek koromban semmi segítsége nem volt és sokat volt munka nélkül.Nagyon nehéz volt, sokszor kellett költöznünk.Én iskolát nem tudtam rendesen végezni mert minél hamarabb dolgoznom kellett, hogy megtudjunk élni.
Utána javult a helyzet, de a mostani válság padlóra vágott!
Kitartást és sok erőt kívánok!
Remélem azért van segítséged!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!