Kérlek SEGÍTSETEK.2 hét múlva esküvőm lesz, és valószínűleg addigra meghal a nagymamám, és a temetés is ott körül lesz? .18 hetes kismama vagyok.
Én elmennék a temetésre,akár milyen terhes is vagyok,mert nem tudnék magamnak soha az életben megbocsájtani!
És a szüleid is elmehetnének az esküvődre,nincs abban semmi!
Kedves kérdező
Én ellentmondásos dolgot érvelek és nem érdekel ki mit fog rá reagálni.
Én sem mennék el a temetésre,de az esküvőt nem halasztanám el.
Megértek a nagyszülők arra a kor és stb hogy ez lesz a vége mindennek ha tetszik ha nem.Pláne ha csak fekszik nem tudja ellátni magát és csak beszélni tud!
Nagymamámat és a testvérét anyukámmal ápoltuk 1 -1 évig előbb nagyim utánna nénnyém ment el.Nagymamám halla napján kocsonya fesztiválon voltam az öcsémmel,mert anyum azt mondta öltözzünk és menjünk nyugodtam ,mert nagyika biztos örülne neki,és mi igy tettünk,elmentünk.Nénnyém mikor meghalt kint voltam Osztrákba és nem hagyta anyum,hogy haza jöjjek,jelzem mindd kettő tehetetlen és gyenge volt.Elmentek
Ugyhogy én azt mondom,ha meg is lincselnek érte én nem tenném sehová az esküvőm napját és ha te ugy érzed nem mész el a temetésre akkor nem mész el,ez a te szuverén jogod.A sok okos álszent meg gondoljon azt amit akar!!!!!!!Az idős emberek egyszer elmennek!
Ez az utolós hozzászólás jó volt.
Főleg a NÉNNYE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!