Kérlek SEGÍTSETEK.2 hét múlva esküvőm lesz, és valószínűleg addigra meghal a nagymamám, és a temetés is ott körül lesz? .18 hetes kismama vagyok.
Sziasztok! A családom egy része valóban nem is fog eljönni az esküvőre, pontosan ezen okokból kifolyólag, amit maximálisan megértek.
Abban is igazatok van, hogy a terhesség nem betegség, nem is amiatt aggódom, sokkal inkább a lelki megrázkódtatástól, ami a kisbabámra esetleg kihathat... nem az álldogálástól, meg az utazástól félek, dehogy. Át fogom gondolni.
Az esküvő viszont biztosan nem lesz elhalasztva a fél éves szervezés miatt sem.
Csak borzasztóan bizarrnak érzem az esetlegesen kialakulható helyzetet, miszerint egyik nap esküvő, másik nap temetés.
A sors fintora egyébként, hogy a most haldokló nagymamámnak az esküvője után egy nappal volt a testvére temetése.
Le vagyok döbbenve, de inkább nem fejtem ki a véleményem.
Én 34 hetesen, többszörösen veszélyeztetett terhesen elmentem a nagyapám temetésére.
Tehát röviden tömören összefoglalva azt tanácsoljátok, hogy ha az esküvő után 1-2 nappal is lenne a temetés, annak ellenére, hogy kismama vagyok, mindenképpen menjek el?
Azt már le sem mertem írni, hogy nem komplikációmentes a várandósságom, és nagyrészt feküdnöm kell. Akkor is menjek? Egyébként az esküvőnkön ezek okból kifolyólag se menyasszonytánc, se semmi nem lesz, maximum éjfélig, ha eltart. Amolyan "beszélgetős" est lesz, polgári szertartás is 15-20 perc.
Ne csinálj már hülyét magadból.
Ha feküdnöd kell, akkor az esküvő is fekve lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!