A szülés tényleg ennyire fáj?
Ma voltam bent CTG-n, és a mellettünk lévő szülőszobában szült egy nő. Az egész szülészet tőle zengett szabályos 5 percenként. A riadt arcomra a szülésznő, aki felrakta rám a tappancsokat azt felelte, hogy "nem bántjuk, magától ilyen", mondom kösz. :) Nagyon sajnáltam szegényt, mert tényleg keservesnek tűnt az egész procdúra, és mint megtudtam, elég régóta bent volt.
Én afféle vagyok, hogy ha fáj valamim, akkor azonnal gyógyszer, persze nyilván, amióta babás vagyok, azóta nem nyúlok gyógyihoz, és sikerült túl élnem 2 olyan fejgörcsöt, amiről nem hittem volna, hogy sikerül gyógyszer nélkül. Vannak jóslóim meg keményedéseim, és be kell valljam, hogy ijesztő, hogy ez még csak kostoló. A szülés tényleg ennyire fáj, hogy egyesek nem bírják ki sikítás nélkül? Van rá esély, hogy tőlem is zengeni fog a szülészet? Miért van az, hogy egy csomóan összeszorított fogakkal tűrik a dolgot és csak a kitolásnál nyögnek 2-t...?
40 hkm
Nagyon szoritok neked ! :)
Ha lesz majd kis időd irj !!!
Hogyan inditják?
Nem semmi . ..
Amúgyis is izgul az ember de igy ,hogy előre tudja na eigy még izgibb . ..
Ez az ájulás ez nem semmi !
Remélem ha valaki elájul azért nem lesz semmi baj a picivel . Most ,hogy emlitve lett ettől is tartok,pedig eddig eszembe sem jutott. Oxitocin mentes szülést kivánok neked !!! Én nem kaptam sose még de most is ellenezném . Természetes módon bújjon ki a kis csajod és kivánok neki és neked is persze jó egészséget ! Beszéld rá ,hogy most már itt az ideje a nagy találkozásnak .
Az oxitocin nem kérés kérdése. Ha szükséges akkor adnak. Ezt fájásgyengeségnél szokták adni, mert akkor nem tágul a méhszáj. Az meg ugye senkinek sem jó.
Szurkolok, hogy magától induljon be! Jajj én is úgy várom már a szülésemet :)
Moira !
Te mikorra várod ?
Persze tudom ah muszáj az oxi akkor muszáj de ha egy mód van rá nekem ne adjanak mert csupa rosszat hallottam csak róla .Nekem anélkül is iszonyatosan fájta mikor fájt hát még ennél is jobban fájjon ?! Na ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!