Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülés tényleg ennyire fáj?

A szülés tényleg ennyire fáj?

Figyelt kérdés

Ma voltam bent CTG-n, és a mellettünk lévő szülőszobában szült egy nő. Az egész szülészet tőle zengett szabályos 5 percenként. A riadt arcomra a szülésznő, aki felrakta rám a tappancsokat azt felelte, hogy "nem bántjuk, magától ilyen", mondom kösz. :) Nagyon sajnáltam szegényt, mert tényleg keservesnek tűnt az egész procdúra, és mint megtudtam, elég régóta bent volt.

Én afféle vagyok, hogy ha fáj valamim, akkor azonnal gyógyszer, persze nyilván, amióta babás vagyok, azóta nem nyúlok gyógyihoz, és sikerült túl élnem 2 olyan fejgörcsöt, amiről nem hittem volna, hogy sikerül gyógyszer nélkül. Vannak jóslóim meg keményedéseim, és be kell valljam, hogy ijesztő, hogy ez még csak kostoló. A szülés tényleg ennyire fáj, hogy egyesek nem bírják ki sikítás nélkül? Van rá esély, hogy tőlem is zengeni fog a szülészet? Miért van az, hogy egy csomóan összeszorított fogakkal tűrik a dolgot és csak a kitolásnál nyögnek 2-t...?

40 hkm

2012. nov. 23. 23:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ja és könnyű szülést neked /nekünk /mindenkinek !!!:)
2012. nov. 24. 22:08
 22/42 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! A vajúdás alatt ájuldozott, a doki meg inkább megcsászározta.4szer.
2012. nov. 24. 22:48
 23/42 anonim ***** válasza:
A vajúdás alatt sem pite ájuldozni...szegényke .
2012. nov. 25. 12:36
 24/42 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mondják, hogy megszületik, elfelejted, hogy mennyire fájt... Nálam ahogy megszületett a pici, rögtön megszűnt minden fájdalmam! Egyszercsak hopp, nem fájt semmi már!
2012. nov. 26. 12:30
 25/42 anonim ***** válasza:
2012. nov. 26. 16:44
 26/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Szurkoljatok, a héten meglesz a babám! :)
2012. nov. 26. 20:54
 27/42 anonim ***** válasza:
Igen ez biztos ? :)
2012. nov. 26. 21:09
 28/42 anonim ***** válasza:

12-est miért pontozták le ennyire?

Szerintem az egy teljesen megcáfolhatatlan dolog, hogy sikítás mellett nehezebb nyomni. És van aki meg sem próbálja rendesen, vagy azért mert nem akarja, vagy azért mert nem tudja.

Persze, nyilván megszülethet sikítás mellett is a baba. De talán ha nem visít valaki végig, nem tart annyi ideig.

(Első tolónál én is hangos voltam.)

2012. nov. 27. 10:40
 29/42 anonim ***** válasza:
Igy van :)
2012. nov. 27. 12:27
 30/42 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, ha nem holnap, akkor pénteken megindítják. Jajj, úgy izgulok! Remélem nem leszek nagyon alpári se, meg hangos se. Próbálom edzeni magam lelkileg, hogy minden fájásnál van erősebb, de fogalmam sincs, hogy milyen lesz, és ez nagyon ijesztő. De még nem halt bele senki... mármint a mai világban, úgyhogy talán én sem fogok! :D
2012. nov. 27. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!